Friday, November 17, 2006

16+1 N. (Τα ίδια Παντελάκη μου...)

έχοντας γλιτώσει από τις ορδές των "έχω ανάγκη να κατακλύσω τους δρόμους τις πόλης χωρίς λόγο", έφτασα κατάκοπος σπίτι. Κάνοντας ένα αναζωογονητικό ντούζ, μετά λύπης μου βλέπω της παθητικές εικόνες στην Tv. Μια χρονιά ακόμα τα ίδια και τα ίδια. Πόλεμος από το πρωί στην κατάθεση στεφανιών απο μέλη της αριστεράς, ώστε να αποτραπεί η κατάθεση του στεφανιού της ΔΑΠ. Κύριε κομμουνιστή, θα γίνεται ποτέ άνθρωπος? Έχοντας όποια διαφορά με την παράταξη αυτή, είναι δυνατό να αμαυρώνεται την τιμή που αποδίδεται στους νεκρούς? Βγείτε επιτέλους από τον μικρόκοσμο σας!!! Και παρά της ψευτοδηλώσεις των οργάνων τάξης, τις δηλώσεις του Πρύτανη του Αριστοτελείου για εκδηλώσεις και πάρτυ μετά την πορεία, ώστε να αποφευχθεί η κατάληψη του χώρου από σκουπίδια της κοινωνίας, βλέπω πάλι πέτρες, φωτοβολίδες, molotow και τα ανθρωπάκια "καταστολής" (όπως τα λέει ο Πρετεντέρης) να κάθονται και να ξύνονται. Πόλεμος στους δρόμους.

Κορυφή της εκδήλωσης των αναρχοάπλυτων συμμοριτών, το κάψιμο του συμβόλου του έθνους, της σημαίας! Πράξη που έπρεπε να τιμωρείται με την θανατική ποινή, να συντελείτε χωρίς ενόχληση από κανέναν στη μέση του δρόμου. Και διερωτάμαι τώρα, που είναι η εθνική υπερηφάνεια σας κύριοι (μιας και την κρύψατε καλά μεσοβδόμαδα όταν έγινε η παρουσιάση του Σκοπιανού Βιβλίου περί Μακεδονίας στην χώρα σας και εσείς πίνατε φραπέ και κάνατε κόζι την γκόμενα απέναντι)? Μόνο ανάμεσα στα σκέλια σας μήπως και πουθενά αλλού? Πού είσαι κύριε μεσήλικα της γενιάς της οποίας "τιμούνται" οι νεκροί σήμερα? Μόνο αντιπολίτευση στα κανάλια ξέρετε να κάνετε και να φανατίζεται τον κόσμο χωρίς λόγο?

Απορώ κύριοι μου γιατί κανείς σας δεν έχει τα @@ να εφαρμόσει τους νόμους του κράτους!!! Δεν είναι ανάγκη να κάνετε θέμα την κατάργηση ή μη του Παν/κου ασύλου, αλλά να κάνετε θέμα την μη εφαρμογή των νόμων της χώρας. Ή μήπως δεν ξέρεται να διαβάζετε και να ερμηνεύεται τους νόμους? Ο νόμος περι ασύλου είναι ξεκάθαρος. Το απαραβίαστο στέκει και θα στέκει για πάντα. Αλλά στον ίδιο νόμο του 82, αναφέρει επίσης πως δικαιολογείτε οποιαδήποτε επέμβαση στο χώρο αυτό, όταν σε αυτόν τελούνται αξιόποινες πράξεις ή κακουργήματα.

Η παρασκευή, κατοχή και εκτόξευση εκρηκτικών, δεν θεωρείτε πια αξιόποινη πράξη?
Η καταστροφή ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας, δεν θεωρείτε πια αξιόποινη πράξη?
Η καταστροφή εθνικών συμβόλων και μνημείων, δεν θεωρείτε πια αξιόποινη πράξη?

Και σας ερωτώ λοιπόν, γιατί δεν κάνεται κίνηση? Τι προσπαθείτε να κερδίσετε με αυτό, τον τίτλο του γελοτοποιού ή του ευνούχου της χώρας?

4 comments:

vpapanik said...

Πραγματικά απορεί κανείς για το πόσα χρόνια ακόμα θα συνεχίζεται αυτό το βιολί σ'αυτή τη χώρα... Ισως κάποτε βαρεθούνε από μόνοι τους οι υπαίτιοι και σταματήσουνε, γιατί από την άλλη (κράτος, νόμοι κλπ) δεν κουνιέται φύλλο.

btw νομίζω ότι ο firefox έβγαλε spell checking ελληνικό. Βέβαια το έβαλα, αλλά δεν μου λειτούργησε στο blogger, κάποια μαλακία έκανα.

uncle said...

Εγώ πιστεύω πως κάποιοι πρέπει να δράσουν πιο ακραία, βέβαια όλοι οι "καλοί" θα έσπευδαν να τους κατηγορίσουν για φασισμό κλπ. αλλά πιστεύω οι ταραξίες θα το ξανασκεφτόταν να κάνουν μαλακίες.
Π.χ. αφού ο τύπος βγήκε απο τα κάγκελα του Παν/μίου για να κάψει τη σημαία, θα έπρεπε να είχε πάρει δώρο μια σφαίρα στο κεφάλι και τέλος!

vpapanik said...

Σου θυμίζω και τη κορυφαία μαλακία που πέταξε ο Βαρβιτσιώτης jr πέρυσι σε ενα ανάλογο γεγονός : ότι είναι αναφαίρετο διακαίωμα οποιουδήποτε να καίει τη σημαία. Μετα αντε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Ο καθένας βασικά μπορεί να κάνει ΟΤΙ του γουστάρει, αρκεί να μην ενοχλεί κάποιον άλλο. Ας μαζευτούν τα παιδιά σε κανα σπίτι, να πιούνε καμια μπύρα και να συζητήσουν για τα κοινά που τουσ απασχολούν, όχι να καταστρέφουν ξένες περιουσίες.

ARD said...

Το γελοίον της υπόθεσης είναι τα συγχαρητήρια που έδωσε ο Πολύδωρας στα όργανα της τάξης για τον επαγγελματισμό τους.

Μέχρι την επόμενη διαδήλωση, στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη...