Sunday, September 09, 2007

Trash Talk Season: Opened

Ας κάνω εγώ την αρχή λοιπόν. Ανοίγω μετα χαράς τον γύρω του nonsense talk, εν όψη του επερχόμενου 2ου Μπλογκοτουρνουά Τάβλι, το οποίο θα διοργανώσουμε σε μερικές εβδομάδες από τώρα. Ήδη σε προσωπικές συζητήσεις που είχα με υποψήφιους εραστές του τίτλου και του τροπαί(ε)ου, άκουσα και τι δεν άκουσα πάλι. Ο ένας θα έρθει να παίξει στον τελικό, άλλος θα φέρει μπράβους για εκφοβισμό του αντιπάλου, άλλος θα φέρει strippers που θα αποσπούν την προσοχή των άλλων, άλλος θα φέρει τον αδερφό του που θα μας "ξεσκίσει".....και άλλα τρελά τέτοια. Εγώ λέω αρχικά φέρτε φράγκα για buy in, πλυθείτε καλά και μετά βλέπουμε. Βέβαια αξιοσημείωτο είναι πως στο άκουσμα της διοργάνωσης άλλοι δεν άντεξαν και την έκαναν στο εξωτερικό με τη μια, τς τς τς.

Ως προς το διαγωνισμό.
Δεχόμαστε ακόμα συμμετοχές. Όποιος λοιπόν θέλει να χάσει τα φράγκα του (ή να κερδίσει μερικά ακόμα), όποιον του φαγουρίζει το χεράκι του όταν έρθει σε ακτίνα 1μ. με ζάρια, είναι ευπρόσδεκτος να έρθει να παίξει.

Συγκεκριμένες πληροφορίες που αφορούν τόπο και ώρα ακολουθούν σύντομα.

Συμμετοχές: εδώ και εδώ
Σχετικές πληροφορίες: How To

13 comments:

snikolas said...

θα έχουμε πάλι αναμετάδοση;

Anonymous said...

Χμμμ... δεν ξέρω πως ακριβώς έγινε αυτή η παρεξήγηση, Uncle, αλλά αν θυμάμαι καλά το μόνο που κάναμε ήταν να συζητήσουμε μπροστά σου την πιθανότητα ενός δεύτερου τουρνουά...

Δεν θυμάμαι να σε κάλεσε κανείς... Η αλήθεια είναι πως δεν θέλουμε να έρθεις... Και όχι, αυτό δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι εσύ με απέκλεισες στο προηγούμενο τουρνουά, έχει να κάνει με το γεγονός ότι ενώ δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για το πως παίζεται το άθλημα, είσαι εκπληκτικά κωλόφαρδος και με απέκλεισες στο προηγούμενο τουρνουά...

Αν έρθεις εσύ δεν έρχομαι εγώ... Κόσμε, διάλεξε...

Wise_One said...

Μπηχτή από δώ, μπηχτή από κει χχαχαχ....

rockordie said...

Μάλλον οι υποχρεώσεις θα το καθυστερήσουν λίγο ακόμα το τουρνουά αλλά καλά έκανες και ενημέρωσες τον κόσμο για να προετοιμαστούν κατάλληλα όλοι τους.
Δικαιολογίες ότι και καλά ήταν απροπόνητοι δεν θα γίνουν δεκτές.

uncle said...

@ nikolas: γιατί όχι.
@ nikolas & wise: γιατί δεν έρχεστε και σεις??
@ rod: thats my man

@ tyxod: προκειμένου να να έρθεις δε θα παίξω (not)

Wise_One said...

Γιατί με το που ήρθα φοιτητής ξέχασα να παίζω τάβλι!!! Ναι όπως το διαβάζεις. Πιο πριν έπαιζα συνέχεια αλλά εδώ και 2 χρόνια το έχω ξεχάσει το άθλημα...

uncle said...

ε να, κάτι τέτοιες δικαιολογίες εννούσε ο RoD.

Wise_One said...

Καθόλου δικαιολογία! Εχω να πιάσω ζάρια εδώ κι 1.5 χρόνο! Τί να παίξω δηλαδή;

Unknown said...

Είστε τυχεροί πάντως... γιατί αν ερχόμουνα θα σας έπαιρνα και το τρόπαιο και τα λεφτά... αλλά τώρα μπορεί να τα διεκδικήσει κάποιος άλλος.. παρ' όλα αυτά.. ίσως να στείλω αντιπρόσωπο να σας τα πάρει.. και να μου τα στείλει..!! Απλά ενημέρωσε το πότε και το που...

uncle said...

Μπορείς να στείλεις και τα λεφτά σου με τον αντιπρόσωπο σου, και να σε κάνει Buy in κανονικά, και ίσως κληρωθείς κατ'ευθείαν τελικό!!!
χοχοχοχοχο

originaltaxoparei said...

Ε βέβαια, τον κάτοχο του τροπαίου δεν τον ενημερώνει κανείς, γιατί αραγε?μήπως κάποιοι φοβούνται? μήπως ο RoD (με το άθλιο βιντεάκι στο blog) και ο uncle προσπαθούν να αποκλείσουν αυτόν που τους ξεφτίλησε στο προηγούμενο τουρνουά για να μοιράσουν μεταξύ τους το έπαθλο????

uncle said...

ha καλώς τον, δεν ήξερα οτι με διαβάζεις κιόλας. όσο για την διαπίστωση σου, μόνο τον RoD ξεφτέλισες, εγώ έπεσα ηρωικά μαχόμενος!

Unknown said...

Telika ti tha ginei me afto to tour...!! pote na steilo ton antiprosopo... :)