Wednesday, September 26, 2007

Asshole of the Day/Week/Month Award

Αυτή τη φορά παράγινε το κακό, και πρέπει ένας να πάρει το βραβείο για το υπόλοιπο του μήνα. Εν ολίγοις, το απονέμω στο συνέταιρο του εργοδότη μου, το Δημήτρη, για την απίστευτη συνεισφορά του στο να κολλήσει 156 trojan/spyware/και το νινί της..... του στον μόνο υπολογιστή που δεν έπρεπε να καθίσει. Ναι σωστά, μερικοί από σας το καταλάβατε και δεν είναι inside joke. Κατάφερε να γαμήσει τον υπολογιστή που τηρούνται τα βιβλία της εταιρίας (έσοδα/έξοδα/τιμολόγια κλπ).

Και επειδή ήθελε να το παίξει smartass, εγκατέστησε και το antivirigear, έχοντας κατα νου πως είναι antivirus πρόγραμμα, ενώ είναι malware του κερατά, με αποτέλεσμα να αναβοσβήνουν 1000000 φωτάκια και τίποτε άλλο.

Μπράβο!!!!

Post Scriptum:

Δεν περιμέναμε βέβαια άλλη απάντηση από την κλασική "τι? στο site της Hsbc που μπήκα έχει ιούς?!?!". Την άλλη φορά πάντως (και κόβω το καλύτερο μου κομμάτι για αυτό, ότι δεν θα υπάρξει άλλη φορά ως τη δευτέρα παρουσία, που ούτε και αυτή θα υπάρξει, δηλαδή ΠΟΤΕ) σβήσε και τα temporary internet files και το history του browser ή τουλάχιστο τα επίμαχα keywords τύπου "Ass Traffic", "Anal Stretching", "Black Blokes on White Whores", σε όποιον άλλο υπολογιστή και να κάτσεις (όχι τόσο για να κρύψεις τα ίχνη σου, αλλά τουλάχιστο να μη γελάει κανένας μαζί σου).

5 comments:

vpapanik said...

XAAXXAAXAXXAXAAXAAX, best post ever !!!

Wise_One said...

Τελικά η βλακεία δεν πάει σύννεφο, πάει σε συγκεκριμένους ανθρώπους.

snikolas said...

Η παρασημοφόρηση θα γίνει κάπου επίσημα; Με κουστούμι γραβάτα κτλ στην πλατεία του χωριού;
(εγώ πάντως μια μέρα βράβευσα έναν συνάδελφο μου με το χρυσό αγγούρι, πήρα ένα αγγούρι, το τύλιξα με αλουμινόχαρτο και του το παρέδωσα. Μιλάμε έγινε της πουτάνας από τα γέλια)

Dannossiel said...

ετς...καθυστερημένος

Κώστας said...

την αλήθεια έλεγε το παλικάρι.Άδικα το κατηγοράτε.Είναι ολοφάνερο ότι έψαχνε κάτι συγκεκριμένο και το βρήκε στο site της H.S.B.C. ...
Holes
Sluts
Boobs
Cocks