Sunday, September 09, 2007

I 'm your worst Nightmare

Ναι κυρίες και κύριοι, καλά ακούσατε. Μετά την θρυλική ατάκα Yippie Kayee Motherfucker που ακούστηκε φέτος ξανά μετά από πολλά χρόνια και την εμφάνιση το Rocky για 132 φορά, θα γίνει και αυτό. Ναι σωστά επιστρέφει και ο Rambo στην 4η συνέχεια του (αναμένετε στις αρχές του 2008). Γερασμένος (ηλικία δεν θα πω Συλβέστρο) αλλά πάντα ντουλάπα, bad ass attitude (γιατί κάποιος του έκανε κάτι) και με ακατάπαυστη λαχτάρα για αίμα (έτσι είναι, αμα το αρχίσεις δεν έχει επιστροφή... ex sanguine draculae). Αυτή τη φορά όμως, η ταινία είναι καλύτερη από κάθε άλλη φορά (πιστεύω ότι ξεπερνά χαλαρά και x2 τα πρώτα δυο). Μιλάμε για πολύ σκότωμα ρε αδερφέ, πολλά αίματα και εντόσθια, ακόμα πιο πολλά από ταινίες του Arnold. Βάλτε λοιπόν τις πάνες σας και απολαύστε θέαμα.



----------------------------------
Update:11/09/07.
Μετά από υπόδειξη του Σπύρου ότι δεν δουλεύει το trailer, διαπίστωσα ότι η Millenium Films υπέβαλε αίτηση μέτρων στο youtube για πνευματικά δικαιώματα και σβήστικαν τα trailer.
Ερώτημα: Πόσο όμως duh είναι οι τύποι της εταιρίας όταν στο official site τους δίνουν το trailer provided by Youtube.

7 comments:

snikolas said...

Όχι ρε μαλάκα…. Τι είδα τώρα!!!!!!!!! Αυτό είναι το καλύτερο ανέκδοτο της κινηματογραφικής ιστορίας! Πρώτα ο Rocky και μετά ο Rambo? ΕΛΕΟΣ!!!

Wise_One said...

Ε δε ξέρεις; Τα sequel "τραβάνε". Τουλάχιστον ο Σταλόνε κρατιέται καλά. Δε ξέρω βέβαια πόσο καλά θα παίξει τις έντονες σκηνές. Μπορεί να του φύγει κανα χέρι, πόδι...

Erisadesu said...

τώρα θυμήθηκα μια σκηνή απο το επιστροφή στο μέλλον. εκεί είχει μια αφίσα... Ρόκυ 15 η Εκδίκηση της Γουαντα ( ή οπως έλεγαν την γυναίκα του).
σε λίγο θα έχουμε Ράμπο 350 η εκδίκηση του τρισέγγονου.

άντε ρε και indiana Jones 3240

rockordie said...

Πάντως η πρώτη σκηνή του τρέιλερ με τον John σαν πεταλωτή είναι όλα τα λεφτά.

P.S: Μιλησε κανείς για Indiana Jones...εδώ

Giannis P. said...

Όσο και να κράζω, ο Σταλλόνε αποτελεί έναν μια από τις μςγάλες αγάπες της εφηβείας μου. Το ROcky Balboa ήταν ψιλομελαγχολική ταινία παρά το σύνηθες finish. Για το Ραμπο δεν ξέρω τι και πως, αλλά θα γαμεί σίγουρα :) :) :)

Πάντως έχει πέσει πολύ αυξητική ορμόνη, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

uncle said...

@ nikolas: θέλω πάρα πολύ να βγεί και sequel του "The Specialist" με την steel vagina Sharon Stone.

@ wise: αν πρόλαβες να δεις το πρώτο trailer (το καλό δηλ), εκεί φεύγαν χέρια/πόδια/τσουτσουνια, αλλά ήταν τον άλλον.

@ eris...: πιστεύω η καλύτερη σκηνή είναι στο "Last Action Hero", που σκάνε στο video club ο Arnie με τον πιτσιρικά και βλέπουν τον Sly σαν Terminator.

@ RoD: αυτό το έργο το περιμένω εδώ και μια δεκαετία, όταν είχαν αρχίσει να συζητιέται. Με στενοχωρεί δε που δεν παίζει ο Sean.

@ dragon: Ναι θα γαμεί (και κανονικά θα έπρεπε να το γράψω με κεφαλαία αυτό)

Stormrider said...

ρε παιδιά, αυτό είναι κολάζ απο σκηνές παλαιότερων ράμπο, δεν είναι τρέιλερ καινούργιας ταινίας