Saturday, December 01, 2007

Someones playing us

Το μεσημεράκι που πήγα για καφέ με τον Ave στην παραλία Περαίας, όλα έβαιναν καλώς, εκτός του καιρού, ο οποίος έδειχνε ότι δεν μας συμπαθεί ιδιαίτερα. Με άλλα λόγια βαρδάρης και κρύο ή αν θέλετε πιο καλλιτεχνικά, ο άγριος αέρας έριχνε μανιώδες κόκκους άμμου στα ωραία μας πρόσωπα. Το κομμάτι του καφέ παρακάμπτεται. Φεύγοντας, ο αέρας έχει δυναμώσει κι άλλο, αλλά οκ διάβολε Δεκέμβριο πιάσαμε. Και καθώς περπατούσαμε στην παραλία σκάει μπροστά μας μεσήλικη ημίγυμνη, με ύφος αρκετά τσατίλα να κατευθείνεται προς τη θάλασσα!! Έχει γούστο λέω. Και όπως θα δείτε παρακάτω η γκόμενα τα πέταξε και χύμηξε στην οργισμένη Θάλασσα!!! Βρε κάποιος έβαλε και παίζει παιχνίδια το μυαλό μας, βρε δε πάμε καλά.....

5 comments:

Wise_One said...

Αυτά είναι. Μπράβο στο κουράγιο τους πάντως.

Κι εσύ ρε ματάκια με την φωτογραφική κυκλοφορείς;

rockordie said...

Εδώ και καιρό οι χειμερινοί κολυμβητές προσπαθούν να μας πείσουν ότι η θάλασσα είναι ζεστή τον χειμώνα. Δεν τους πίστεψα ποτέ.

uncle said...

@ wise: ...για αυτό πρόσεχε που κάνεις μπάνιο, ίσως να είμαι και γω κει γύρω, χχοχοχοο.

@RoD: φίλε δεν είναι θέμα πίστης το να κάνεις κάτι τέτοιο, αλλά στην προκειμένη με αναστάτωσε το στομάχι η κίνηση της, γιατί όλοι η λέρα και η σαβούρα του θερμαικού ήταν μαζεμένη εκεί που μπήκε αυτή.

snikolas said...

Η θάλασσα έχει περίπου 18-19 βαθμούς αυτή την εποχή. Είναι κρύα αλλά όχι για να πεις πως είσαι ήρωας αν μπεις. Αν μπει Φεβρουάριο μήνα στην θάλασσα, τότε να την παρασημοφορήσεις με το μετάλλιο ανδρείας γιατί θέλει πολλά αρχίδια για να μπεις χωρίς στολή μέσα στα παγωμένα νερά. Και μετά φυσικά να φωνάξεις και τους ανθρώπους με τα άσπρα να την πάρουν σηκωτή!

Love and Poison said...

Έεεεεετσι για να σφίξουν τα κωλαράκια και να κατακάτσουν τα κρεατώματα ;Ρ

υ.γ. Τώρα πες ειλικρινά... Και το άλλο σαβ/κο εκεί δε θα πας για καφέ?