Tuesday, June 03, 2008

Asshole Enduser Award of the Month

Με συνοπτικές διαδικασίες το βραβείο παίρνει ο κ.Κούκος. Ο οποίος προφανώς με έβλεπε στον ύπνο του, και πήρε 9.02 να μπινελικιάσει με το γνωστό ελληνικό ύφος του νταή, που δε γαμάει καθόλου, και νιώθει ασφαλείς στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

Δε φτάνει ότι επέμενε στο χώσιμο, αλλά ήταν και τόσο πωρωμένος που δεν έλεγξε καν αυτό για το οποίο πήρε. Background story: σήμερα ήρθα στο γραφείο στις 8.18. Ο τύπος έκανε μια κατάθεση χτες το απόγευμα, αλλά λογικό ήταν να μην ανανεωθεί ο κωδικός του χτες, γιατί α) δεν φάνηκε η κατάθεση του και φάνηκε σήμερα, β) και να φαινόταν χτες, δεν θα ήταν κανείς στο γραφείο για να τον εξυπηρετήσει. Συνεπώς το πρώτο πράγμα που έκανα σήμερα (αφού έκανα καφέ) ήταν η ανανέωση του στις 8,30.

Και ερωτώ τώρα. Τι θέλεις ρε βλάκα με το ανοιχτό στόμα σαν τον κώλο σου?? να δουλεύουμε 24/7? να σε βλέπουμε στον ύπνο μας και να σπεύδουμε για την πάρτι σου? Δε φτάνει που ερχόμαστε στη δουλειά 1 ώρα πριν την κανονική έναρξη εργασίας μας τη λες που ήρθαμε και νωρίς? Ρε δε γαμιέσαι λέω εγώ και συ και οι υπόλοιποι του συναφιού σας. Σας έχει βαρεθεί η ψυχή μου.

3 comments:

Anonymous said...

Κούκου ! Κούκου !

snikolas said...

ελπίζω να του τα έχωσες κανονικά και όχι μόνον εδώ.

uncle said...

@ κουκου: up yours!!

@ nikolas: να σαι σίγουρος για αυτό φίλε