Sunday, June 29, 2008

And the Heaven Shall Tremble

ε ναι, ας κάνω ένα διάλειμμα από το ποδόσφαιρο και να επιδοθώ στην κανονική μου ασχολία την βλασφημία!!. Εντούτοις το καλοκαιράκι μας έχει πιάσει για τα καλά, οι γκομενίτσες τα έχουν πετάξει σχεδόν όλα με την σταδιακή κορύφωση της θερμοκρασίας. Εδώ έρχομαι εγώ, για να ανεβάσω κι άλλο την θερμοκρασία, τουλάχιστο αυτών που συμμερίζονται αυτά που λέω ή σκέφτομαι και αυτόν που είναι αρκετά καμμένοι για να κάνουν κάτι άλλο.

Εν τη αρχή το χάος. Το 1997 η Blizzard Entertainment κυκλοφορεί το πιο σκοτεινό action RPG όλων τον εποχών, το Diablo. Περιπέτεια με κακά πνεύματα, μακελειό, σατανάδες, μακελειό πάλι κοκ. Το 2000 κυκλοφορεί την συνέχεια Diablo II, sequel και απείρως καλύτερο από το πρώτο. Πνεύματα, σατανισμένα γύναια και μακελειό πάλι. Κάψιμο.

Και φτάνουμε στο παρόν. 2008. Στο ήδη καυτό καλοκαίρι λόγο θερμοκρασίας, hot παντελονάκια που έχουν κατακλείσει τα μάτια μας, και τον ποδοσφαιρικό πυρετό, σκάει Η ΕΙΔΗΣΗ. Η συνέχεια της περιπέτειας είναι γεγονός. Κυκλοφορεί μέσα στο 2008 το Diablo III.


Aν και η ανακοίνωση λέει για Οκτώβριο, εγώ δε θα έπαιρνα όρκο. Ως τότε πάρτε λίγα screenshots και το επιβλητικό video teaser.





2 comments:

Wise_One said...

Πω ρε πούστη δε θα βγάλω ποτέ τη σχολή!!!

Το ΙΙ το είχα ξεσκίσει, είχα φτάσει 4 φορές κοντά στον τερματισμό αλλά δεν τα κατάφερα τελικά.

Για να δούμε, θα φτάνει μόνο η νέα κάρτα γραφικών ή θα πρέπει να πάω σε καινούργιο pc γενικότερα;

rockordie said...

Truth: Δεν το χώνεψα ποτέ, και δεν ξέρω γιατί.

False: Αλλά αυτήν την φορά λέω να το δοκιμάσω.