Friday, June 29, 2007

Beer ' n ' Roll #2

και όπως προανέφερα η χτεσινή βραδιά πράγματι έμελλε να είναι γεμάτη μπύρα και rock'n'roll (βέβαια προέκυψαν και διάφορα λουκάνικα αλλά θα χαλούσαν τον τίτλο αν τα έγραφα και αυτά). Εκκινήσαμε λοιπόν με τον Avessalom για να πάμε στο event, και αφού είχαμε παρκάρει σε απόσταση ασφαλείας κάναμε οτοστόπ και εντελώς τυχαία (?!) σταμάτησε το rock όχημα του Τάσου από τα Πράσσειν Άλογα και μπήκαμε στα μουλωχτά στον χώρο της έκθεσης. Δεν είχαν περάσει ούτε 5 λεπτά από τη στιγμή που περάσαμε την πύλη, και ήδη είχε κατέβει η πρώτη μπύρα. Τα γνωστά smalltalk με των αρκετό κόσμο τον παραβλέπω, μεταφέρω αυτούσια μόνο μια φράση του avessalom "τι, και αυτός σε ξέρει?!!". Με μεγάλη υπομονή καταφέραμε να αντισταθούμε στις λιχουδιές έως ότου καταφτάσουν οι υπόλοιποι της παρέας ώστε να τις γευτούμε όλοι μαζί και να αδειάσουν μερικές μπύρες ακόμα. Οι υπόλοιποι της παρέας ήταν ο Rod και η Ξ. , ο originaltaxoparei και η Κ. , ο Ορέστης και ο Μπίλης. Δυστυχός μεγάλη κατ' εμέ ήταν η απουσία του Zaf.











Στα τις μουσικής. Χωρίς να θυμάμαι τη ώρα ξεκίνησε η μουσική να παίζει προχωράω στο παρασύνθημα. Πρώτη μπάντα ήταν οι Δυτικός Άνεμος. Rockακια ελληνικά και αγγλόφωνα. Πολύ συμπαθητικό σχήμα. Κατά το δεύτερο λουκάνικο και μπύρα ανέβηκαν και οι Πράσσειν Άλογα για να ροκάρουν τους φανατικούς οπαδούς τους και την χούφτα τον άλλον που είχαν παρευρεθεί εκεί. Δεν προχωρώ στην ανάλυση του σετ. Τα έχουμε ξαναπεί εξάλλου αρκετές φορές.
Το μόνο δυσάρεστο της βραδιάς ήταν το κομμένο σετ τους, γιατί προφανώς οι υπεύθυνοι φοβήθηκαν μη τα σπάσουμε όλα και κατέβασαν πρόωρα το γκρούπ από το stage, παρά τις φωνές (μας) που ζητούσαν κι άλλο κομμάτι. Για να φανταστείτε δεν παίχτηκε το κομμάτι που εδώ και χρόνια μας αντιπροσωπεύει όλους και εθιμικά κλείνει τα live τους "Πρίγκηπες".

Στη θέση τους τοποθετήθηκε μια b-anal χορεύτρια oriental. To όνομα αυτής "Η τραγική Αλεξάνδρα". Πραγματικά τόσο αποτυχία χορό δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Και πιστεύω ότι όλοι που την χειροκρότησαν, το έκαναν από ευγένεια και μόνο ή δεν ξέραν και αυτοί τι τους γίνεται. Η κοπέλα ήταν τόσο τραγική που και χορό πριβέ να σου έκανε, αντί να "του" δώσει φτερά, "του" κρεμούσε βαρίδια και άντε γειά μετά. Μετά από αυτό το 20 λεπτο διάλειμμα αηδίας, και ας ακούγονταν ακόμα η φωνές μας που ζητούσαν το "Πρίγκηπες", ανέβηκε το τελευταίο σχήμα της βραδιάς, μια λαική κομπανία, που συνάμα σήμανε και την αποχώρηση μας (και για να λέμε και την αλήθεια, υποφέραμε και 2 κομμάτια).

Αυτά εν ολίγοις. Τα λέμε σύντομα πάλι σε κάποια όαση rock ή όαση Μπύρας.

Φωτογραφίες:
1. Pinalious Pinalious in line
2. Μάσα!!!
3. rock stars σε εντελώς θνητές στάσεις
4. Δυτικός Άνεμος / Πράσσειν Άλογα
5. Η τραγική Αλεξάνδρα


Grand Auction

Διεξάγετε η μεγαλύτερη δημοπρασία όλων των εποχών(!). Αν νιώθετε τυχεροί ή έχετε απλά παραπάνω φράγκα να επενδύσετε από τον πλησίον σας, είστε ευπρόσδεκτοι να συμμετέχετε.
To έπαθλο είμαι εγώ!!! Δηλαδή μπορείτε να περάσετε μια ευχάριστη βραδυά μαζί μου, και πέρα από τις διάφορες τρελίτσες που θα κάνουμε, θα έχετε την δυνατότητα να επίσκεφθείτε την μοναδική συναυλία που θα δώσει αύριο στην πόλη μας ο Ian Gillan με την συμφωνική ορχήστρα Θεσσαλονίκης στο Θέατρο Γης.


Βιαστείτε όμως και βάλτε τα δυνατά σας, έχω ήδη λάβει αρκετές δελεαστικές προτάσεις. Η δημοπρασία κλείνει αύριο (30/6/07) στις 15.00.

Wednesday, June 27, 2007

Steak....medium rare


Aς κλείσει κάποιος το φούρνο ρε παιδιά. Τι κατάσταση είναι αυτή. Χτες κόπηκε και το ρεύμα για ένα δίωρο και μας...μπιπ, μιας και ακαριαία το θέρος εισέβαλε στο γραφείο κάνοντας πέρα τη λιγοστή διαφορά θερμοκρασίας που μας παρείχαν τα αρκουδίσιον ως εκείνη τη στιγμή. Φοβάμαι πως θα γίνει και σήμερα αυτό και η ΔΕΗ μπιπ.....μπιπ...μπιπ. Γίναμε medium rare steak στην κυριολεξία.


Monday, June 25, 2007

Beer 'n'Roll

Αυτό που οι πιο πολλοί ήδη ξέρετε (και αν όχι, μάθετε το) είναι ότι το φεστιβάλ μπύρας άνοιξε και για φέτος τις πύλες του (άπο 22/6 ως 1/7) στο χώρο της ΔΕΘ. Αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι την Πέμπτη 28/6, θα παιχτεί live φοβερό και τρομερό στο χώρο αυτό. Πρωταγωνιστούν οι Πράσσειν Άλογα. Οπότε το βράδυ θα κυλίσει ωραία, όσο αφορά την μουσική τουλάχιστο. Θέλω να δω το φόβο ζωγραφισμένο στα πρόσωπα των ψευτοκυριλέ και γιάπηδων που ντεμέκ πάνε να δοκιμάσουν μπύρα όταν θα ακούσουν τις πρώτες σατανικές πενιές. Όσο για τον ζύθο αν οι ανεύθυνοι διοργανωταί αφήσουν τα βαρέλια να σκάσουν στον ήλιο όλη μέρα όπως και πέρσι, τότε ενδείκνυται η προμήθεια sixpack από το σπίτι!!.

Act : Πράσσειν ΄Αλογα
Date : 28/6/07, Time: 22.00,
Place: Beer Fest στη ΔΕΘ

be there \m/

Sunday, June 24, 2007

Counrty Girl

Fell in love with a country girl, morning sunshine
She was up from a nether world, just to bust another soul
Her eyes were an endless flame, holy lightning
Desire with a special name, made to snatch your soul away, yeah

We sailed away on a crimson tide, gone forever
Left my heart on the other side, all to break it into bits
Her smile was a winter song, a Sabbath ending
Don't sleep or you'll find me gone, just an image in the air

In dreams I think of you
I don't know what to do with myself
Time has let me down
She brings broken dreams, fallen stars
The endless search for where you are
(Sail on, sail on)

Fell in love with a country girl, morning sunshine
She was up from a nether world, just to bust another soul
Her eyes were an endless flame, unholy lady
Desire with a special name, made to snatch your soul away, oh!

Don't sail away on a crimson tide!
Don't leave your heart on the other side!
Her eyes are an endless flame
Desire with a special name
Don't ever fall in love!
Don't give your heart away!
No never, never fall in love with a country girl!


Τελικά είστε μια από τα ίδια όλες!! Leave me alone and FUCK OFF.

Tuesday, June 19, 2007

....στο πάρκο των σκύλων

άλλη μια περιπέτεια μου έλαβε χώρα χτες το βράδυ στην πόλη μας. Πιο συγκεκριμένα στο "Πάρκο των Σκύλων" στην παραλία. Όσο και αν έψαξα και αν ρώτησα, κανείς δεν μπόρεσε να μου πει για πιο λόγο λέγεται έτσι αυτό το πάρκο. Πιθανολογώ πως παλαιότερα εκεί ήταν το στέκι για πολλά αδέσποτα και από αυτό το γεγονός πήρε και το όνομα του. Στη σύγχρονη πια Θεσσαλονίκη ο χώρος αυτός είναι περιφραγμένος με απαγορευτικά για τα σκυλιά, τα οποία όμως είναι γραμμένα στην ανθρώπινη γλώσσα, οπότε τα αγνοούν και πάλι βολτάρουν εκεί.

Αιτία της περιπέτειας μου εκεί, ήταν η ζωντανή εμφάνιση των φίλων Μωρά στη Φωτιά. Είχαμε συνεννοηθεί με τον Soc να σκάσουμε μύτη για καμιά μπύρα και να γουστάρουμε για άλλη μια φορά με παλιά και νέα τραγούδια.
Παραβλέπω εδώ την φύση της διοργάνωσης, διότι ήδη τώρα που γράφω είμαι επικηρυγμένος γιατί με είδαν 2 μάτια που δεν έπρεπε να με δουν εκεί, αλλά fuck it, i m proud of what i am.
Τεσπα, για να έχετε και μια ιδέα το τι κόσμος κυκλοφορούσε εκεί, σας λέω πως ήταν αρκετοί άπλυτοι, stoned, weird, αρκετά μπάζα, και έβλεπες κάθε λογης ταγάρι και ράστο στη μασχάλη.

To playlist:
Όσο αφορά το show, όπως πάντα τα Μωρά έσπειραν τον όλεθρο, ακόμα και κάτω από τις χειρότερες ever συνθήκες, πιστεύω πως ήταν το πιο χάλια και low budget live που έχουν δώσει ποτέ στην καριέρα τους όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά τι να ζητάς από τους άπλυτους διοργανωτές που έκλεβαν και τον εαυτό τους, έχοντας αφίσα που ανάγραφε είσοδο με 3 Ευρώ αλλά στην πόρτα ζητούσαν 5, με αποτέλεσμα αρκετή να μην μπουν και να κάνουν μεταβολή. Βέβαια υπήρχαν και άτομα τα οποία ήταν τόσο χάλια που πλήρωσαν είσοδο 5 φορές και έλεγαν στο κόσμο (εμένα και το Soc δηλ.) "είδες φιλαράκι, εγώ μπήκα τσάμπα και σας το είχα πει". Μας έκανε και εντύπωση το άτομο που ήταν υπεύθυνο για τα σουβλάκια. Ένα λέω μόνο και κλείνω με αυτό το θέμα "ήταν Χοντρή!!!!!"
Αλλά στο show τώρα. Μια φορά το monitor να είναι τόσο ψιλά ώστε να σε αφήσει κουφό στο πεντάλεπτο, μετά να μη λειτουργεί καθόλου, μια το μικρόφωνο να κάνει διακοπές κλπ. τα Μωρά στο ύψος τους. 2 ώρες ελληνική ροκ πώρωση.









Μωρά στη Φωτιά - Μανιφέστο

Friday, June 15, 2007

The Motörhead Experience - Live Report

Μόλις τώρα επέστρεψα από άλλη μια ανούσια αλλά βάναυση μπυροποσία, και νιώθω καλά (ή τουλάχιστο δε νιώθω τον πόνο στο γόνατο μου) και είμαι έτοιμος να γράψω 5-6 γραμμές για το προχτεσινό Live των Motörhead.

Artist: Motörhead
Venue: Principal Live Stage
Price: (Outrageous) 48 Euro


Αυτή τη φορά συμβρεθήκαμε στο Live με τον Soc, τον "Φαρμακοποιό" και την Λιάνα, την οδοντιατρό μου. Αν και υπήρχαν και άλλοι γνωστοί, δεν θα τους αναφέρω εδώ.
Ώρα έναρξης 21.30, και με ακρίβεια δευτερολέπτου ξεκίνησαν να παίζουν οι Motörhead.
Δεν περιγράφονται με λόγια τα αισθήματα μιας συναυλίας σαν και αυτή. Rock'n'Roll baby, αυτό. Όσο και αν γεράσουν τα παιδιά, το άθλημα το έχουν ακόμα.
\m/ We Are Motörhead, and We Play Rock 'n' Roll \m/
Lemmy: 49% Motherfucker, 51% Son of a Bitch. No Further Comments
Phil Campbell: Άριστος τεχνίτης των 6 χορδών.
Mikkey Dee: Καλό χταπόδι, αρκετά poser, αλλά δεν είναι Filthy "Animal" Taylor!!!
Διάρκεια μιάμιση ώρα και κάτι.









To Playlist:

01. Snaggletooth
02. Stay Clean
03. Be My Baby
04. Killers
05. Metropolis
06. Over The Top
07. One Night Stand
08. I Got Mine
09. In The Name Of Tragedy
10. Sword Of Glory
11. Rosalie
12. Sacrifice
13. Just 'cos You Got The Power
14. Going To Brazil
15. Killed By Death
16. Iron Fist
17. Whorehouse Blues
18. Ace Of Spades
19. Overkill








Εξακολουθώ να δηλώνω φανατικός fan αν και προσωπικά το list δεν μου άρεσε και τόσο, γιατί ήθελα να ακούσω κάτι πιό κλασσικό τύπου "Bomber", "Orgasmatron", "Rock'n'Roll", "Traitor" και "Shoot you in the Back".
Kλου της βραδιάς πάντος ήταν το εξαίσιο φλασκί γεμάτο ρούμι 15ετίας που είχε ο Soc στην τσέπη του και το μοιράστηκε μαζί μου, και ο Cook (γνωστός φίλαθλος του Άρη) που κατάφερε να ανέβει στο stage, αλλά κατάφερε να κατέβει και σε χρόνο dt από επιτόπια σκασιά 3 φουσκωτών. Δυσάρεστο είναι ότι αυτή τη φορά έχω να πω και κάποια αρνητικά για την όλοι φάση.

1. Καλός ο χώρος για τέτοια συναυλία, αλλά ανεπαρκής ως ανύπαρκτος χώρος στάθμευσης, με αποτέλεσμα να υπάρχει χάος κατα την αποχώρηση.
2. Αρκετά καλός ήχος, αλλά τα εργαλεία που στήθηκαν εκεί ήταν για ανοικτό χώρο (πχ. Λυκαβητός) με αποτέλεσμα την απώλεια ποιότητας ήχου.
3. Απαράδεκτη συμπεριφορά και ανούσια νταιλίκια κατά την είσοδο από τους και καλά security/bikers, από τους οποίους 1 στους 7 δεν έχει προσόντα για αυτή τη δουλειά, παρα μόνο τρομακτική εξωτερική εμφάνιση.
4. Υπερκοστολόγηση στο εισιτήριο. Ok Motörhead είναι και τα έδωσα, αν κρίνεται ότι έδωσα 40 στους Wasp που ήταν για τον κώλο. Σχετικά μικρή διάρκεια, χωρούσε άνετα ένα support group για προθέρμανση.
5. Υπερκοστολόγηση στο merchandise. Πέρα ότι δεν ήταν αυθεντικό υλικό, guys δεν πουλάτε μπλούζα με 25Ευρώ, ούτε καπέλο ούτε string.

Περισσότερο οπτικό υλικό της βραδιάς μπορείτε να βρείτε -> εδώ <- . Σας αφιερώνω μερικά από τα φιλμάκια που τράβηξα. Κάποια έχουν και συλλεκτική αξία γιατί η λήψη έγινε μέσα στο τρελό pogo που επικρατούσε στο moshpit από την αρχή ως το τέλος. Enjoy \m/ Rock 'n' Roll \m/.



Metropolis / Iron Fist


Rosalie / Ace of Spades



Κλείνοντας θέλω να πω αυτό ακόμα:
Ένα μεγάλο FUCK YOU στην διοργανώτρια DidiMusic.

Tuesday, June 12, 2007

iMotörhead

Έφτασε η ώρα για τα μεταλοκοροϊδα (ε ναι ρε DidiMusic, γαμιέστε) της πόλης και των πέριξ να περάσουν καλά. Rock'n'Roll στην πόλη. Αν δεν το πιάσατε, οι γερόλυκοι Motörhead παίζουν στις 21.30 στο Principal. Χαίρομαι που είναι σχετικά κοντά στο σπίτι μου και ενδεχομένως κατέβει και μια μπύρα παραπάνω, δε χαίρομαι βέβαια για το ακριβό αντίτιμο. Φακ ιτ ανιγουεϊζ. Ο γερό uncle ξεκινά για άλλη μια περιπέτεια. Αμα γυρίσει αρτιμελής και σώος, και έχει κέφια, ίσως σας δώσει και ένα Live report.



\m/ Rock 'n' Roll Suckers \m/

Wednesday, June 06, 2007

e-ποστήριξη (Asshole Greek Enduser)

Και μετά τον πρωινό γολγοθά/μικρή περιπέτεια, έφτασα στο γραφείο. Ήδη τα τηλέφωνα βαρούσαν σαν δαιμονισμένα, σαν όλοι οι πελάτες μας να περίμεναν εμένα και κανέναν άλλων να τους λύσει τα προβλήματα τους.

Θεωρία:
Σε μια ηλεκτρονική επιχείρηση/διαδικτυακή (και όχι μόνο, αλλά εκεί στέκει πιο πολύ) το μοτίβο είναι "ότι θέλει ο πελάτης" και το "υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών".

Πρωταρχική ανάγκη λοιπόν είναι να καλυφθεί ο πελάτης με τον ποιό σωστό τρόπο και καλή ποιότητα υπηρεσιών (και αν αυτό γίνει σε μικρό χρόνο απόκρισης ακόμα καλύτερα).

Αποτέλεσμα αυτού θα είναι ο ικανοποιημένος πελάτης/ η καλή φήμη τύπου "word of mouth" το οποίο βοηθά την εταιρία στην επιτάχυνση του ρυθμού ανάπτυξης της, ιδιαίτερα όταν το αντικείμενο της σχετίζεται με συγκεκριμένη αγορά πελατών, όπως και η δική μας, και όχι με τα αχανή μυστήρια του διαδικτύου.

Πρακτική:
Στην πρακτική εφαρμογή η θεωρία αποτυγχάνει από την αρχή (ή μάλλον γράφτηκε/διατυπώθηκε για ποιό έξυπνα όντα από τον έλληνα βλάκα enduser). Με άλλα λόγια ο έλληνας enduser, πουλά και τη μάνα του για να κάνει τη δουλειά του όπως και όποτε θέλει. Δεν έχω καταλάβει ακόμα στα τόσα χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, τι pattern κρύβεται πίσω από αυτή τη μίζερη συμπεριφορά απέναντι μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί αντιμετωπίζω κάθε μέρα κρετίνους ανεπίδεκτους μαθήσεως απλών κινήσεων χειρισμού 5 λειτουργιών πιθήκους με τόσο υπομονή?! Υπάρχουν και άλλα προγράμματα και εταιρίες που ζητούν πελάτες σαν και σας!!!! Ok υποτίθεται ότι για αυτό πληρώνομαι. Αλλά έχω και τα όρια μου, όχι της υπομονής, αλλά της ψυχικής μου υγείας.

Έχω φτάσει σήμερα στα όρια της αγανάκτησης με την επανάληψη της ίδιας ερώτησης από τον ίδιο χρήστη για 5 συναπτές κλήσεις. Ο τύπος ήταν τόσο γκάο που δεν καταλάβαινε ότι μιλούσε με μένα και τις 5 φορές. Και με άλλα κουλά του τύπου "γιατί ο εκτυπωτής μου τυπώνει b/w και όχι έγχρωμα" ενώ ο εκτυπωτής ήταν b/w, "μου κλείσατε τον κωδικό μου" ενώ χτυπούσε username & password σε άσχετο site και άλλα τέτοια άκυρα.

Και αφού έγραψα και ένα γαμάτο εγχειρίδιο χρήσης, για offline χρήση, και δεν το χρησιμοποιεί κανείς (αλλά ποιόν κοροϊδεύω με αυτό άραγε, αφού κανείς δεν διαβάζει τέτοια πράγματα στις μέρες μας αν δεν έχει εικόνες με βια, σεξ και αίμα μέσα), έχω μόνο ένα να σας πω, πριν τα χάσω τελείως. Read my lips....F.O.A.D.

Canoe Kayak to Town

Μια από τα ίδια πάλι σήμερα. Ξύπνημα. Πρωινές ειδήσεις. Καφές. Καλός καιρός πάλι!!. Κατάλληλο ντύσιμο. Ξεκίνησα από το σπίτι 7.20 και έφτασα στο γραφείο 10.50. Όλα τέλεια λοιπόν. Αυτό που δεν ήξερα ήταν ότι ο δήμος Θερμαϊκού διοργανώνει και δωρεάν εκδρομές Canoe Kayak προς τη Θεσσαλονίκη.



Τι βρήκα στο ταξίδι μου? Μποτιλιάρισμα απο την Περαία ως την Μηχανιώνα. Όλοι το ρεύμα με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη με 15εκ. νερό και λάσπη. Φαντάζομαι ότι οι αγρότες στον Τρίλοφο που πήγαν στα χωράφια τους το πρωί, πως βρήκαν τα χαμένα σεντούκια με χρυσό των Γερμανικών στρατευμάτων που έψαχναν τόσα χρόνια!! Το σίγουρο είναι πως χωράφι δεν βρήκαν. 2 καραμπόλες σε απόσταση 1 χλμ. και ένα κορμό δέντρου καταμεσής του δρόμου!!!


Ο νεοαναπτυσσόμενος παράδεισος (Δήμος Θερμαϊκου) και για πολλούς προνομιακό προάστιο της Θεσσαλονίκης, που στα χαρτιά απέχει από το κέντρο 20 λεπτά, στην πραγματικότητα απέχει 2-3 ώρες, αναλόγως των συνθηκών. Πιστεύω πως ο δρόμος αυτός και να είχε 15 λωρίδες στο πήγαινε και άλλες τόσες στην επιστροφή, πάλι μποτιλιαρίσματα θα είχε. Αυτός ο τόπος δεν θα πάει ποτέ μπροστά.


Tuesday, June 05, 2007

Swimming Home

Ωραία μέρα και σήμερα. Μουντή και σάπια. Ότι πρέπει για να έχει ο υπάλληλος κέφι και καλή διάθεση να πάει στη δουλειά. Ωραίο πρόγραμμα στο ραδιοφώνο σήμερα. Αρνητικός ερωτισμός στο φουλ, όλο Cure, Joy Division και άλλα τέτοια, ότι πρέπει για να ερωτευτείς. Ωραία βροχή επίσης. Έφτασε για να γίνω παπί από την μια μεριά της Μητροπόλεως ως την απέναντι για να πάρω το λεωφορείο. Ωραία διαδρομή επιστροφής, με τόνους νερού από πάνω και από κάτω σε δρόμους με αντίθετη κλίση. Ωραίος και ο γαμώσπιτος πουτάνας γιος που έτρεχε με 100 στην Αγία Τριάδα και έπεσε μέσα στη γκιόλα με το νερό, πετώντας μου παντού νερό και λάσπη ώστε να μην έχω ορατότητα και να κοντέψω να πάω στον αγύριστο, αλλά την άλλη φορά δε θα τη γλιτώσεις με ένα ψευτοτετακέ, θα έρθει από απέναντι κανένας αχόρταγος και θα σου σκίσει τα μπρέκια. Τέλος καλά όλα καλά. Έφτασα σπίτι την κατάλληλη στιγμή, την ώρα που δυνάμωσε η βροχή. Αποκλείστηκα για 7 λεπτά εντός του οχήματος ως ότου μάζεψα όλο τον ανδρισμό και το θάρρος και τόλμησα ηρωική έξοδο (μιας και το φαγητό που είχα στην τσάντα σίγουρα δεν ζεσταινόταν αλλά κρύωνε). Λούτσα για δεύτερη φορά σε δευτερόλεπτα. Και μένω καταμεσής του δρόμου άναυδος. Το σπίτι μου είχε αποκτήσει τάφρο. Έφτασα. Λούτσα ως το καλτσοβράκι και το φαγητό κρύο. Oh Lord, Thanks man for this incredible day at work, the pervert wannaDj's of this city, the fine weather and the delicious cold food you offered me today, Amen.

Saturday, June 02, 2007

Something New

αφού ξενέρωσα γιατί δεν σήκωνε κανείς το γαμημένο του τηλέφωνο το πρωί και το μεσημέρι (επιδεικτικό κλάσιμο θα έλεγα) έκατσα και έκανα μια μικρή ανακαινισούλα στο μπλογκ, την οποία είχα ανακοινώσει από πέρσι αλλά ποτέ δεν υλοποίησα.

Έλεος #2

Με αφορμή το post του γιατρού για τους Σουηδούς, παρουσιάζω την κατάσταση στη χώρα μας.



Και όχι τίποτα αλλά ζητάνε και 4 Ευρώ το κιλό οι καμμένοι για τούτο το μικρό μπαλάκι!!!

Friday, June 01, 2007

Yippie Kayee Motherfucker !!!

Get your asses clean. The one bad ass motherfucker is back.


Die Hard 4, 27 June 2007