Friday, June 15, 2007

The Motörhead Experience - Live Report

Μόλις τώρα επέστρεψα από άλλη μια ανούσια αλλά βάναυση μπυροποσία, και νιώθω καλά (ή τουλάχιστο δε νιώθω τον πόνο στο γόνατο μου) και είμαι έτοιμος να γράψω 5-6 γραμμές για το προχτεσινό Live των Motörhead.

Artist: Motörhead
Venue: Principal Live Stage
Price: (Outrageous) 48 Euro


Αυτή τη φορά συμβρεθήκαμε στο Live με τον Soc, τον "Φαρμακοποιό" και την Λιάνα, την οδοντιατρό μου. Αν και υπήρχαν και άλλοι γνωστοί, δεν θα τους αναφέρω εδώ.
Ώρα έναρξης 21.30, και με ακρίβεια δευτερολέπτου ξεκίνησαν να παίζουν οι Motörhead.
Δεν περιγράφονται με λόγια τα αισθήματα μιας συναυλίας σαν και αυτή. Rock'n'Roll baby, αυτό. Όσο και αν γεράσουν τα παιδιά, το άθλημα το έχουν ακόμα.
\m/ We Are Motörhead, and We Play Rock 'n' Roll \m/
Lemmy: 49% Motherfucker, 51% Son of a Bitch. No Further Comments
Phil Campbell: Άριστος τεχνίτης των 6 χορδών.
Mikkey Dee: Καλό χταπόδι, αρκετά poser, αλλά δεν είναι Filthy "Animal" Taylor!!!
Διάρκεια μιάμιση ώρα και κάτι.









To Playlist:

01. Snaggletooth
02. Stay Clean
03. Be My Baby
04. Killers
05. Metropolis
06. Over The Top
07. One Night Stand
08. I Got Mine
09. In The Name Of Tragedy
10. Sword Of Glory
11. Rosalie
12. Sacrifice
13. Just 'cos You Got The Power
14. Going To Brazil
15. Killed By Death
16. Iron Fist
17. Whorehouse Blues
18. Ace Of Spades
19. Overkill








Εξακολουθώ να δηλώνω φανατικός fan αν και προσωπικά το list δεν μου άρεσε και τόσο, γιατί ήθελα να ακούσω κάτι πιό κλασσικό τύπου "Bomber", "Orgasmatron", "Rock'n'Roll", "Traitor" και "Shoot you in the Back".
Kλου της βραδιάς πάντος ήταν το εξαίσιο φλασκί γεμάτο ρούμι 15ετίας που είχε ο Soc στην τσέπη του και το μοιράστηκε μαζί μου, και ο Cook (γνωστός φίλαθλος του Άρη) που κατάφερε να ανέβει στο stage, αλλά κατάφερε να κατέβει και σε χρόνο dt από επιτόπια σκασιά 3 φουσκωτών. Δυσάρεστο είναι ότι αυτή τη φορά έχω να πω και κάποια αρνητικά για την όλοι φάση.

1. Καλός ο χώρος για τέτοια συναυλία, αλλά ανεπαρκής ως ανύπαρκτος χώρος στάθμευσης, με αποτέλεσμα να υπάρχει χάος κατα την αποχώρηση.
2. Αρκετά καλός ήχος, αλλά τα εργαλεία που στήθηκαν εκεί ήταν για ανοικτό χώρο (πχ. Λυκαβητός) με αποτέλεσμα την απώλεια ποιότητας ήχου.
3. Απαράδεκτη συμπεριφορά και ανούσια νταιλίκια κατά την είσοδο από τους και καλά security/bikers, από τους οποίους 1 στους 7 δεν έχει προσόντα για αυτή τη δουλειά, παρα μόνο τρομακτική εξωτερική εμφάνιση.
4. Υπερκοστολόγηση στο εισιτήριο. Ok Motörhead είναι και τα έδωσα, αν κρίνεται ότι έδωσα 40 στους Wasp που ήταν για τον κώλο. Σχετικά μικρή διάρκεια, χωρούσε άνετα ένα support group για προθέρμανση.
5. Υπερκοστολόγηση στο merchandise. Πέρα ότι δεν ήταν αυθεντικό υλικό, guys δεν πουλάτε μπλούζα με 25Ευρώ, ούτε καπέλο ούτε string.

Περισσότερο οπτικό υλικό της βραδιάς μπορείτε να βρείτε -> εδώ <- . Σας αφιερώνω μερικά από τα φιλμάκια που τράβηξα. Κάποια έχουν και συλλεκτική αξία γιατί η λήψη έγινε μέσα στο τρελό pogo που επικρατούσε στο moshpit από την αρχή ως το τέλος. Enjoy \m/ Rock 'n' Roll \m/.



Metropolis / Iron Fist


Rosalie / Ace of Spades



Κλείνοντας θέλω να πω αυτό ακόμα:
Ένα μεγάλο FUCK YOU στην διοργανώτρια DidiMusic.

3 comments:

snikolas said...

nice nice... :)

Anonymous said...

Η τελευταία ατάκα είναι όλα τα λεφτά, φίλε μου. Αλλα δεν μπορούμε να κάνουμε τιποτα ρε γαμωτο...

rockordie said...

Αμάν πια με την κλάψα, "η didi αυτό", "η kazandb εκείνο" δεν είναι δυνατόν να κάνουν συνέχεια λάθη, κάτι σωστό πρέπει να γίνεται στην τελική γιατί αλλιώς ούτε συναυλίες θα γινόντουσαν, ούτε κόσμος θα πήγαινε, ούτε συγκροτήματα θα δεχόντουσαν να έρθουν.

P.S: Όσο αφορά το review, ωραίο ήταν.