Tuesday, June 19, 2007

....στο πάρκο των σκύλων

άλλη μια περιπέτεια μου έλαβε χώρα χτες το βράδυ στην πόλη μας. Πιο συγκεκριμένα στο "Πάρκο των Σκύλων" στην παραλία. Όσο και αν έψαξα και αν ρώτησα, κανείς δεν μπόρεσε να μου πει για πιο λόγο λέγεται έτσι αυτό το πάρκο. Πιθανολογώ πως παλαιότερα εκεί ήταν το στέκι για πολλά αδέσποτα και από αυτό το γεγονός πήρε και το όνομα του. Στη σύγχρονη πια Θεσσαλονίκη ο χώρος αυτός είναι περιφραγμένος με απαγορευτικά για τα σκυλιά, τα οποία όμως είναι γραμμένα στην ανθρώπινη γλώσσα, οπότε τα αγνοούν και πάλι βολτάρουν εκεί.

Αιτία της περιπέτειας μου εκεί, ήταν η ζωντανή εμφάνιση των φίλων Μωρά στη Φωτιά. Είχαμε συνεννοηθεί με τον Soc να σκάσουμε μύτη για καμιά μπύρα και να γουστάρουμε για άλλη μια φορά με παλιά και νέα τραγούδια.
Παραβλέπω εδώ την φύση της διοργάνωσης, διότι ήδη τώρα που γράφω είμαι επικηρυγμένος γιατί με είδαν 2 μάτια που δεν έπρεπε να με δουν εκεί, αλλά fuck it, i m proud of what i am.
Τεσπα, για να έχετε και μια ιδέα το τι κόσμος κυκλοφορούσε εκεί, σας λέω πως ήταν αρκετοί άπλυτοι, stoned, weird, αρκετά μπάζα, και έβλεπες κάθε λογης ταγάρι και ράστο στη μασχάλη.

To playlist:
Όσο αφορά το show, όπως πάντα τα Μωρά έσπειραν τον όλεθρο, ακόμα και κάτω από τις χειρότερες ever συνθήκες, πιστεύω πως ήταν το πιο χάλια και low budget live που έχουν δώσει ποτέ στην καριέρα τους όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά τι να ζητάς από τους άπλυτους διοργανωτές που έκλεβαν και τον εαυτό τους, έχοντας αφίσα που ανάγραφε είσοδο με 3 Ευρώ αλλά στην πόρτα ζητούσαν 5, με αποτέλεσμα αρκετή να μην μπουν και να κάνουν μεταβολή. Βέβαια υπήρχαν και άτομα τα οποία ήταν τόσο χάλια που πλήρωσαν είσοδο 5 φορές και έλεγαν στο κόσμο (εμένα και το Soc δηλ.) "είδες φιλαράκι, εγώ μπήκα τσάμπα και σας το είχα πει". Μας έκανε και εντύπωση το άτομο που ήταν υπεύθυνο για τα σουβλάκια. Ένα λέω μόνο και κλείνω με αυτό το θέμα "ήταν Χοντρή!!!!!"
Αλλά στο show τώρα. Μια φορά το monitor να είναι τόσο ψιλά ώστε να σε αφήσει κουφό στο πεντάλεπτο, μετά να μη λειτουργεί καθόλου, μια το μικρόφωνο να κάνει διακοπές κλπ. τα Μωρά στο ύψος τους. 2 ώρες ελληνική ροκ πώρωση.









Μωρά στη Φωτιά - Μανιφέστο

5 comments:

vpapanik said...

"Παραβλέπω εδώ την φύση της διοργάνωσης, διότι ήδη τώρα που γράφω είμαι επικηρυγμένος γιατί με είδαν 2 μάτια που δεν έπρεπε να με δουν εκεί, αλλά fuck it, i m proud of what i am."

Την άλλη φορά μη ξεχάσεις τη κόκκινη σημαία στο σπίτι...

rockordie said...

Χαρά στο κουράγιο σου, να πας ανάμεσα σε
"άπλυτοι, stoned, weird, αρκετά μπάζα, και έβλεπες κάθε λογης ταγάρι και ράστο στη μασχάλη"
καλοκαιριάτικα όπου αν δεν κάνεις 3 ντουζ την μέρα μπορείς να κόψεις την μπόχα με μαχαίρι.

snikolas said...

2€ κλεψιά το άτομο… έλεος δηλαδή.

uncle said...

@vpapanik: Were even now!
@RoD: Dont tell me
@snikolas: Με αυτά τα 2 ευρώ στέλνει η Παπαρήγα το παιδί της στο Αμερικάνικο κολέγιο!!

vpapanik said...

Της Παπαρήγα τα παιδιά έχουν μεγαλώσει Θείο και πλέον φοιτούν σε αμερικάνικα πανεπιστήμια...