Friday, June 29, 2007

Beer ' n ' Roll #2

και όπως προανέφερα η χτεσινή βραδιά πράγματι έμελλε να είναι γεμάτη μπύρα και rock'n'roll (βέβαια προέκυψαν και διάφορα λουκάνικα αλλά θα χαλούσαν τον τίτλο αν τα έγραφα και αυτά). Εκκινήσαμε λοιπόν με τον Avessalom για να πάμε στο event, και αφού είχαμε παρκάρει σε απόσταση ασφαλείας κάναμε οτοστόπ και εντελώς τυχαία (?!) σταμάτησε το rock όχημα του Τάσου από τα Πράσσειν Άλογα και μπήκαμε στα μουλωχτά στον χώρο της έκθεσης. Δεν είχαν περάσει ούτε 5 λεπτά από τη στιγμή που περάσαμε την πύλη, και ήδη είχε κατέβει η πρώτη μπύρα. Τα γνωστά smalltalk με των αρκετό κόσμο τον παραβλέπω, μεταφέρω αυτούσια μόνο μια φράση του avessalom "τι, και αυτός σε ξέρει?!!". Με μεγάλη υπομονή καταφέραμε να αντισταθούμε στις λιχουδιές έως ότου καταφτάσουν οι υπόλοιποι της παρέας ώστε να τις γευτούμε όλοι μαζί και να αδειάσουν μερικές μπύρες ακόμα. Οι υπόλοιποι της παρέας ήταν ο Rod και η Ξ. , ο originaltaxoparei και η Κ. , ο Ορέστης και ο Μπίλης. Δυστυχός μεγάλη κατ' εμέ ήταν η απουσία του Zaf.











Στα τις μουσικής. Χωρίς να θυμάμαι τη ώρα ξεκίνησε η μουσική να παίζει προχωράω στο παρασύνθημα. Πρώτη μπάντα ήταν οι Δυτικός Άνεμος. Rockακια ελληνικά και αγγλόφωνα. Πολύ συμπαθητικό σχήμα. Κατά το δεύτερο λουκάνικο και μπύρα ανέβηκαν και οι Πράσσειν Άλογα για να ροκάρουν τους φανατικούς οπαδούς τους και την χούφτα τον άλλον που είχαν παρευρεθεί εκεί. Δεν προχωρώ στην ανάλυση του σετ. Τα έχουμε ξαναπεί εξάλλου αρκετές φορές.
Το μόνο δυσάρεστο της βραδιάς ήταν το κομμένο σετ τους, γιατί προφανώς οι υπεύθυνοι φοβήθηκαν μη τα σπάσουμε όλα και κατέβασαν πρόωρα το γκρούπ από το stage, παρά τις φωνές (μας) που ζητούσαν κι άλλο κομμάτι. Για να φανταστείτε δεν παίχτηκε το κομμάτι που εδώ και χρόνια μας αντιπροσωπεύει όλους και εθιμικά κλείνει τα live τους "Πρίγκηπες".

Στη θέση τους τοποθετήθηκε μια b-anal χορεύτρια oriental. To όνομα αυτής "Η τραγική Αλεξάνδρα". Πραγματικά τόσο αποτυχία χορό δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Και πιστεύω ότι όλοι που την χειροκρότησαν, το έκαναν από ευγένεια και μόνο ή δεν ξέραν και αυτοί τι τους γίνεται. Η κοπέλα ήταν τόσο τραγική που και χορό πριβέ να σου έκανε, αντί να "του" δώσει φτερά, "του" κρεμούσε βαρίδια και άντε γειά μετά. Μετά από αυτό το 20 λεπτο διάλειμμα αηδίας, και ας ακούγονταν ακόμα η φωνές μας που ζητούσαν το "Πρίγκηπες", ανέβηκε το τελευταίο σχήμα της βραδιάς, μια λαική κομπανία, που συνάμα σήμανε και την αποχώρηση μας (και για να λέμε και την αλήθεια, υποφέραμε και 2 κομμάτια).

Αυτά εν ολίγοις. Τα λέμε σύντομα πάλι σε κάποια όαση rock ή όαση Μπύρας.

Φωτογραφίες:
1. Pinalious Pinalious in line
2. Μάσα!!!
3. rock stars σε εντελώς θνητές στάσεις
4. Δυτικός Άνεμος / Πράσσειν Άλογα
5. Η τραγική Αλεξάνδρα


No comments: