Wednesday, June 06, 2007

Canoe Kayak to Town

Μια από τα ίδια πάλι σήμερα. Ξύπνημα. Πρωινές ειδήσεις. Καφές. Καλός καιρός πάλι!!. Κατάλληλο ντύσιμο. Ξεκίνησα από το σπίτι 7.20 και έφτασα στο γραφείο 10.50. Όλα τέλεια λοιπόν. Αυτό που δεν ήξερα ήταν ότι ο δήμος Θερμαϊκού διοργανώνει και δωρεάν εκδρομές Canoe Kayak προς τη Θεσσαλονίκη.



Τι βρήκα στο ταξίδι μου? Μποτιλιάρισμα απο την Περαία ως την Μηχανιώνα. Όλοι το ρεύμα με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη με 15εκ. νερό και λάσπη. Φαντάζομαι ότι οι αγρότες στον Τρίλοφο που πήγαν στα χωράφια τους το πρωί, πως βρήκαν τα χαμένα σεντούκια με χρυσό των Γερμανικών στρατευμάτων που έψαχναν τόσα χρόνια!! Το σίγουρο είναι πως χωράφι δεν βρήκαν. 2 καραμπόλες σε απόσταση 1 χλμ. και ένα κορμό δέντρου καταμεσής του δρόμου!!!


Ο νεοαναπτυσσόμενος παράδεισος (Δήμος Θερμαϊκου) και για πολλούς προνομιακό προάστιο της Θεσσαλονίκης, που στα χαρτιά απέχει από το κέντρο 20 λεπτά, στην πραγματικότητα απέχει 2-3 ώρες, αναλόγως των συνθηκών. Πιστεύω πως ο δρόμος αυτός και να είχε 15 λωρίδες στο πήγαινε και άλλες τόσες στην επιστροφή, πάλι μποτιλιαρίσματα θα είχε. Αυτός ο τόπος δεν θα πάει ποτέ μπροστά.


5 comments:

vpapanik said...

Πούλα ρε το ρημάδι το οτομομπίλι και πάρε ένα φουσκωτό να γουστάρεις !

snikolas said...

Ναι ρε συ γιατί δεν παίρνεις μια βάρκα; Άσε που αν θα μπλέξεις σε μποτιλιάρισμα και με την βάρκα τουλάχιστον θα μπορείς να το ρίξεις στο ψάρεμα για να περάσει η ώρα ευχάριστα!

uncle said...

Αν και προτιμώ το couch fishing, μπορούμε να πάρουμε και μια συνεταιρικά...

vpapanik said...

Σε ποιον απο τους 2 αναφερεσαι;

uncle said...

και στους δυο, και όποιος ακόμα γουστάρει ας το πει να μεγαλώσει και το σκάφος.