Saturday, April 14, 2007

Τιτανομαχία Ταβλιού #3

Τρίτη αναμέτρηση μέσα σε 14 ημέρες μεταξύ OTP (ο οποίος έγινε και Θείος και διεκδικεί και το ψευδώνυμο) και εμένα. Αν και αναρρώνω ακόμα από το πρόσφατο κρυολόγημα (39 πυρετό για 2 μέρες, συνάχι και ματωμένες αμυγδαλές), δεν είπα όχι στο ραντεβού με την μοίρα. Εν ολίγις βρεθήκαμε στο γνωστό παραλιακό μπαράκι των Ν.Επιβατών, RoD (μετα συνοδείας, έτοιμοι για την συναυλία των Therion), εγώ, ο Jimmy ο τραγουδιστής των Emerald Sun (όχι, αυτό δεν είναι γκρίζα διαφήμιση) και ο OTP με την συνοδεία του. Καφεδάκι κλπ. Το τι έγινε μεταξύ OTP και RoD, Rod και Uncle, θα σας τα πω κάποια άλλη στιγμή. Προχωράω κατευθείαν στο main event.


Αυστηρώς Ακατάλληλο για ανηλίκους. Παρακαλούνται οι γονείς να απομακρύνουν τα παιδιά τους από την οθόνη, πριν scrollάρουν παρακάτω!!!



'Ωρα 19:25. Το παιχνίδι ξεκινά.

'Ωρα 20:20. Το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Χρονικό:

1-0. O OTP κερδίζει τα χρώματα (πάλι τα ίδια σκέφτηκα), εγώ το ζάρι (πάλι καλά). Τελικά φάνηκε ότι κάτι είχε αλλάξει.

3-0. Το πιό βαρετό πλακωτό που έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου. Ζαριές θανάτου, παίξιμο ότι νάναι και από τους δυο μας, άπειρα γέλια για το πόσο χαζός είναι ο άλλος για το τελευταίο παίξιμο και στα καπάκια το reverse. Μετά απο λίγο φάνηκε όμως ότι η μέρα μου ήταν κάτω απο την επιρροή των εξαριών (666??) το πήρα διπλό.

4-0. "Λογικό αφού δεν αφήνει τα ζάρια να πέσουν κάτω και τα πιάνει στον αέρα!! " Ο OTP αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά και προσπαθεί να εφαρμόσει το γνωστό σχέδιο του "Πετάω τα ζάρια κάτω για να αλλάξει το γούρι", και καταβάλω τιτάνια προσπάθεια να τα κρατήσω μακριά από το πάτωμα.

4-1. "Της τιμής"

6-1. "X-rated"

7-1. "Με μηδέν ψυχολογία δεν γυρνάν τα παιχνίδια. Ντροπή! Αίσχος!! Όνειδος!!! U can't win them all". Τάδε έφη OTP. Αν και ομολογουμένως κόντεψα να πάθω ανακοπή όταν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σκάλωσε το ζάρι και έπεσε κάτω, και για δύο λεπτά έφερνα μόνο ασσόδυο!!

Μικρό photo story σήμερα γιατί η digital είχε μείνει σπίτι.

Και όπως είχα πει την τελευταία φορά "Fair Play My Ass" !!!
_________________________________________________
Σημείωση:
Όλα τα "italics" είναι γραμμένα από τον OTP, χωρίς φόβο και πάθος.

3 comments:

rockordie said...

Τα "φιλικά" μεταξύ OTP-Rod και Rod-Uncle πρέπει να μείνουν μυστικά γιατί δεν συμφέρει κανένα μας.

uncle said...

θα έρθει και η ώρα τους.

originaltaxoparei said...

Ένα έχω να πω, τα γαμάς μικρά και κλαίνε, τα γαμάς μεγάλα παν και το λένε.
Next time Uncle, next time