Sunday, November 30, 2008

Το θαύμα Κατσιδώνη

είναι χρόνια γνωστό πως στο Ελλαδιστάν το ποδόσφαιρο έχει πάρει την κατιούσα, και ποιοτικά αλλά και από την μεριά της διαιτησίας. Έχουν δει και έχουν δει τα ματάκια μας, κακά έως χυδαία σφυρίγματα και παιχνίδια να γυρίζουν από ανύπαρκτες ομάδες σε χρόνο 0. Και φέτος όλοι είπαν πως αυτό θα αλλάξει προς το καλύτερο. Ως τώρα δεν έχω δει προσωπικά βελτίωση αλλά ούτε και στασιμότητα, πάμε ακόμα πιο κάτω. Και σήμερα ήρθε και η ultimate judgement φάση. Αυτό που έγινε στο ΠΑΟ - Αστέρας δεν το έχουν δει ούτε οι διδάσκοντες στα σεμινάρια διαιτησίας!!!

Το story: Εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο οπαδός της Πανάθας και να τους κοροϊδέψει για την ανυπαρξία τους, στις καθυστερήσεις του αγώνα και ενώ το σκορ είναι 1-1 (όχι ότι θα άλλαζε κάτι στα υπόλοιπα δευτερόλεπτα που απέμεναν). Τον κυνηγούν όλοι, λυτοί και δεμένοι, αλλά με αυτό το μοναδικό στυλ που έχει ο τυπάκος (κάτι μεταξύ τρεξίματος και χοροπηδητού) δεν τον φτάνει κανείς. Ως την στιγμή που ο εν λόγο οπαδός περνά από τον Μπαστία, παίχτη του Αστέρα, και του βάζει τρικλοποδιά για να τον πιάσουν και να συνεχίσει το παιχνίδι. Και ο θεός της δικαιοσύνης του ποδοσφαίρου ήταν εκεί! τα είδε όλα και έκρινε!!! Ο διαιτητής Κατσιδώνης αποβάλλει τον παίκτη!!!

και για όσους θέλουν να το δουν και να απορήσουν, βρίσουν, να αναρωτηθούν σε ποιόν πλανήτη βρίσκονται ή από ποιόν πλανήτη είναι ο Κατσιδώνης, μπορούν να πατήσουν Play στο παρακάτω φιλμάκι.



2 comments:

dddd said...

...ύπουλος ο καραφλοχαιτάς!!!!

Anonymous said...

εντάξει δεν υπάρχει αυτό το βίντεο! :) έπρεπε να κάνει μετά και αλλαγή τα σεκιούριτι για να δυναμώσει το σχήμα τους!