Thursday, November 06, 2008

Trash Tv Warfare

είναι γνωστό πως η ελληνική πραγματικότητα της τηλεόρασης έχει πάρει λάθος στροφή και την κάτω βόλτα, αλλά ότι έχει πάει τόσο κάτω το αγνοούσα. Είχα ακούσει ότι η εκπομπή "Η Στιγμή της Αλήθειας" κάνει ντόρο στην πιάτσα αλλά δεν την είχα δει ως τώρα. Σήμερα καθώς γύρισα από τη δουλειά, με έπιασε ο ύπνος στον καναπέ, και τούφαρα για κάνα 3ώρο χαλαρά. Καθώς λοιπόν ξύπνησα πέτυχα αυτή την εκπομπή. Η πρώτη μου σκέψη ήταν "χαχα, γέλιο τρελό", αλλά αφού είδα μερικές ερωτήσεις παρακάτω είπα "wtf, είναι δυνατόν".

Απίστευτο το να γίνεσαι ρόμπα στο πανελλήνιο, απίστευτο να πρέπει να πεις στον γκόμενο σου κατάματα ότι δεν του δίνεις κώλο αλλά το δίνεις σε 10 άλλους, απίστευτο να ομολογείς των έρωτα σου για την κοπέλα που κάθετε απέναντι σου στην ερώτηση 13 και στην ερώτηση 14 να ομολογείς πως όταν αργείς να γυρίσεις σπίτι την πέμπτη γαμάς την αδερφή της και την καλύτερη της φίλη, και να πέρνεις και λεφτά για αυτή σου την ειλικρίνια.



8 comments:

W@bbs said...

Για τα λεφτά τα κάνεις όλα... Το κακό είναι ότι κανείς τους δεν έχει το θάρρος να πει τι κρύβει από τους άλλους αλλά όταν μπαίνει το χρήμα στη μέση τους "πουλάνε" όλους. Άτιμη κοινωνία!

vpapanik said...

Αυτοί που πούλησαν την ψυχή τους στον διάολο πήραν περισσότερα κοπελιά. Εσένα κώτσο σε πιάσανε.

Stormrider said...

το στημένο του αιώνα;

dddd said...

...έλεος

avessalom von richthofen said...

γω θα ηθελα να δω τον gaahl σ αυτη τη θεση.ισως και τον θειο.ε ρε γλεντια ετσι και πεσει καμια μυστηρια ερωτηση.χαχαχα
ερωτηση:εχεις ακουσει ολα τα cd των dream theater και αν ναι σου αρεσαν ολα?
απαντηση:(μετα απο κανενα 10λεπτο και αφου εχει αλλαξει 10 χρωματα γιατι απεναντι του θα ειμαι εγω και θα κραταω χασαπομαχαιρο)ναι
και η φωνη απο το υπερπεραν απανταει:η απαντηση σου ειναι.....σωστη
ε ρε κατι γλεντια που θα κανουμε θειο.χαχαχαχα

Giannis P. said...

Μια καλοστημένη ιστορία με μοναδικό κερδισμένο το κωλοκάναλο...τι πρωτότυπο.

Elric said...

Νομίζω πως το καλύτερο σε αυτό το post είναι τα labels που έβαλες!!!

Anonymous said...

χαχαχαχαχαχαχα
ουτε κι εγω ειχα παρει χαμπαρι. ακουγα και στο ραδιο εναν αγαπημενο παραγωγο να το σχολιαζει που και που με οχι και κομψο τροπο.
το ειδα χθες το βραδυ... πεταχθτηκαν τα ματια απεξω. μετα βεβαια πηγα και ηπια τα αντερα μου σε γνωστο καταγωγιον, οποτε ηρθα στα ισα μου