Tuesday, December 05, 2006

Ο κίνδυνος των video games #2

πριν 4 ημέρες ο φίλος μου Stormrider έγραψε ένα υπέροχο αρθράκι για τα videogames και την επικινδυνότητα που αυτό εκπέμπουν στα μάτια μερικών. Και ως old school gamer δεν θα μπορούσα να είχα διαφορετική άποψη από αυτόν, μέχρι που είδα το παρακάτω βίντεο. Αρχικά ήθελα να κάνω μια μικρή παρουσίαση το game που έλεγα στα comments του, το Ethnic Cleansing, αλλά έχω μείνει με το στόμα ορθάνοιχτο με το παιδάκι αυτό που παίζει ή θέλει να παίξει Unreal Tournament.






Post Scriptum:
Επίσης πρέπει να δηλώσω πως είναι μέγιστη προσβολή για το μεγάλο γερμανικό έθνος, αυτή η κατάντια που φαίνεται στο ως άνω φιλμάκι, αλλά η ξενομανία που επιβάλει ο μεγάλος αδερφός και η απομάκρυνση απο τους εθιμοτυπικούς κανόνες οδηγεί και αυτή τη νεολαία στην καταστροφή. Που είναι οι γονείς αυτού του παιδιού? Τι σκατά κάνουν όλοι μέρα? Αλκοολικοί είναι όλοι? Και γιατί ο θεός δεν έκοψε το χέρι αυτού που έκανε upload αυτό το αρχείο ντροπής ( με υπότιτλους πληρότητας 97% παρακαλώ)?

4 comments:

ARD said...

Εντάξει, ίσως οι γονείς του να λείπουν από το σπίτι. Πάντως πολύ καμμένο το παληκαράκι. Προβλέπω σε λίγο καιρό - αν δεν το έχει κάνει ήδη - να παίζει unreal... for real.

Πιστεύω, όμως, ότι είναι η εξαίρεση στον κανόνα.

Είναι, πάντως, φοβερό να παρακολουθείς κάποιον να παίζει video game και να καταγράφει τις αντιδράσεις του. Π.χ. τα μπινελίκια που ρίχνω στο pro 6 (πού το είδες το φάουλ βρε μαλάκα, γαμώ την πουτσότριχά σου που είναι οφσάιντ, έλα εδώ βρε πούστη να σου κόψω τη μπάλα), πάντα σε κόσμιο επίπεδο. Επίσης κάνω και κωλοδάχτυλα στον υπολογιστή όταν σκοράρω.

Γιατρέ μου, είμαι καλά?

rockordie said...

Καλά που να δεις πως κάνω εγώ όταν το PC δεν βλέπει την TV και δεν μπορώ να δω wrestling στην μεγάλη οθόνη!!!

Άσε που όλοι τα παίρνουμε με τα παιχνίδια αλλά δεν φτάνουμε να σπάμε keyboard και mouse.

Επίσης βάλε ένα κοφτό μουστάκι στον μικρό και βάλτου να πει "Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei". Τι θυμίζει;
(ξέρω ήταν φτηνό το αστείο επειδή είναι γερμανάκι)

Stormrider said...

όσο γέλιο και να έχει το βιντεάκι μου φαίνεται πολύ ψέμα!!!

καλά, στο pro6 το τί ρίχνω είναι είναι για πολλά βίντεο στο youtube!!!!!!

ethnic cleansing? είναι αυτό το νεοναζί mod-άκι για το doom1 αν θυμάμαι καλά;

uncle said...

@RoD: αναμενόμενο

@Storm: αυτό το mod που λές είναι το NaziDoom για το Doom1. Το Ethnic Cleansing είναι standalone FPS, και είσαι ένας skinhead και καθαρίζεις την πόλη σου απο παράσιτα, λχ. corrupted cops, εβραίους κλπ.. με οτι βρείς στο δρόμο σου, μπαστούνια, κουταλοπίρουνα, δονητές κ.α.
Αξίζει να το ρίξεις μια ματιά!!