Saturday, March 31, 2007

- - Breaking News - -


Ακούσατε, ακούσατε. Μεγάλος αγώνας στο Εθνικό μας σπορ, το τάβλι, διεξάγετε αύριο μετά το μεσημέρι στο γνωστό Cafe Bar "Wild Side" στους Ν.Επιβάτες, μεταξύ originaltaxoparei και uncle. Κατά την διάρκεια όλης της εβδομάδας, έχουν ξεστομηθεί τα άπαντα και από τις δυο πλευρές, σαν τυπική ταβλαδόροι εξάλλου. Και πέρα από τα γνωστά "θα σου κάνω...", "θα σου δείξω" μπλα μπλα μπλα, απο την μεριά του αντιπάλου μου έχουν ειπωθεί και άλλα τα οποία ντρέπομαι να τα αναφέρω τώρα. Πάντως το παιχνίδι είναι ανοιχτό για το κοινό (ώστε να υπάρχει και ζωντανή απόδειξη του μεγάλου βιασμού του OTP), και επίσης είναι δεκτά τα στοιχήματα παντός τύπου (και με όποιο αντίτιμο).

Post Scriptum:
θα ακολουθήση και φωτογραφικό υλικό.

Saturday, March 24, 2007

Ο Θείος μαγειρεύει...

... η "πως να μην πεθάνετε της πείνας"! Μέσα στην εργένικη βαρεμάρα μου, και καθώς δεν έχει βρεθεί ακόμα η "χρυσοχέρα" που θα με περιποιείται και θα με κακομαθαίνει με την μαγειρική της, είπα να πιάσω τα κουζινικά και να μαγειρέψω (τρέμε Νυστικό Αρκούδι).

Το μενού έλεγε Φιλέτο Κοτόπουλο με ρύζι και barbeque sauce.


Συστατικά:
350γρ. φιλέτο κοτόπουλο
125 γρ. ρύζι
1x Barbeque Sauce Uncle Ben (εμείς οι uncles έχουμε αλληλεγύη)
2 κουταλιές της σούπας λάδι
100 γρ. βούτηρο
1 πρέζα αλάτι

How to:
Αρχικά βράζετε το φιλετάκι για μια ώρα.
Το κόβετε σε μικρά κομματάκια.
Ζεσταίνετε το τηγάνι και προσθέτετε το βούτηρο και το λάδι.
Τσιγαρίζετε το κοτόπουλο.
Βάζετε ταυτόχρονα στην κατσαρόλα νερό και αλάτι και βράζετε το ρύζι για 10 λεπτά.
Προσθέτετε το Barbeque Sauce στο τσιγαρισμένο κοτόπουλο.
Το αφήνετε να σιγοβράζει για 5 λεπτά.
Έτοιμο.


















Την επόμενη φορά : "Ο Θείος & το πλυντήριο"

Vulgar Display Of Power


Προσοχή που και πως παρκάρετε, γιατί μπορεί να βρείτε απειλητικά μηνύματα τον δημοτικών υπαλλήλων στο παρμπρίζ σας. Η αλήθεια είναι οτι άξιζε να του καρφώσουν τα λάστιχα και να του σπάσουν τα τζάμια, γιατί ο τύπος είχε παρκάρει στη στροφή Σπάρτης με Μπιζανίου, τόσο στραβά και άτσαλα που δε χωρούσε όχι να περάσει το απορριματοφόρο, αλλά και ένα Cinquecento με μεγάλο ζόρι περνούσε.
Θα μπορούσα να ονομάσω το ποστ "parking mafia 3" αλλά μιας και δεν είχα απόλυτα καμμία ανάμιξη με αυτό αλλάζει ο τίτλος (θα ακολουθήσει η συνέχεια όμως, έτσι guitarlika!!).

Thursday, March 22, 2007

"Φύλαγε τα ρούχα σου.....

... για να έχεις τα μισά" λέει ο πάνσοφος λαός. Έμπρακτη απόδειξη η φωτό που ακολουθεί.
Ώρα 17.00, Μητροπόλεως και Παύλου Μελά γωνία.

Friday, March 16, 2007

Its a Global phenomenon... (Pimp My Somethin')

Η νέα τάξη πραγμάτων επιβάλει πλέον όλα τα πράγματα να είναι "officially pimped". Ανακάλυψα αυτόν τον αυτόματο πωλητή αναψυκτικών και γλυκισμάτων στην καρδιά της Περαίας, officially pimped (τελευταία φορά που τον είχα δει είχε την όψη νεκρού θαλασσινού οστρακοειδούς, ο RoD σίγουρα το θυμάται).

Thursday, March 15, 2007

Honour - Valor - Pride

Monday, March 12, 2007

The Best Sunsets a Man Will Ever See


__________
credits: bartlal

Saturday, March 10, 2007

For Bitches and more

Πριν κάποια χρόνια γελούσαμε με τα άθλια τηλεοπτικά σποτ, που έδειχναν ένα τύπο εγκαταλελειμμένο και από το θεό (όχι μόνο από γυναίκα), που στην απελπισία του αγόρασε το άρωμα "σε 10 δευτερόλεπτα αποκτάς γκόμενα", και ως δια μαγείας είχε επιτυχία στις γυναίκες.
Σήμερα καθώς πήγα να αγοράσω τροφή για το σκύλο μου, είδα ότι υπάρχει και το αντίστοιχο για τα σκυλιά!!! Με ονόματα θανατερά όπως: "Gianni Mordace", "Calvin Cain","Giorgio Alani".
Οδηγίες: Κάνεις μπάνιο το σκύλο σου, ψεκάζεις δυο τρεις φορές, και όλα τα αιδοία κάνουν παρέλαση!!! Just like that.
Μιλάμε για εγγύηση.

Monday, March 05, 2007

The All Seeing Eye

Κατόπιν μιας συμπαθητικής γνωριμίας την Κυριακή το πρωί, είδα λίγο τα ζώδια σήμερα. Έχοντας πάρει τις πληροφορίες που με ενδιέφεραν και φανερά ανεβασμένος, συνειδητοποίησα οτι όση ώρα ήμουν στο web site με τα ωροσκόπια, με παρακολουθούσε με το all seeing eye βλέμμα της η κα. Ευαγγελία, που από αυτήν δε μένει τίποτε κρυφό.