Saturday, March 31, 2007

- - Breaking News - -


Ακούσατε, ακούσατε. Μεγάλος αγώνας στο Εθνικό μας σπορ, το τάβλι, διεξάγετε αύριο μετά το μεσημέρι στο γνωστό Cafe Bar "Wild Side" στους Ν.Επιβάτες, μεταξύ originaltaxoparei και uncle. Κατά την διάρκεια όλης της εβδομάδας, έχουν ξεστομηθεί τα άπαντα και από τις δυο πλευρές, σαν τυπική ταβλαδόροι εξάλλου. Και πέρα από τα γνωστά "θα σου κάνω...", "θα σου δείξω" μπλα μπλα μπλα, απο την μεριά του αντιπάλου μου έχουν ειπωθεί και άλλα τα οποία ντρέπομαι να τα αναφέρω τώρα. Πάντως το παιχνίδι είναι ανοιχτό για το κοινό (ώστε να υπάρχει και ζωντανή απόδειξη του μεγάλου βιασμού του OTP), και επίσης είναι δεκτά τα στοιχήματα παντός τύπου (και με όποιο αντίτιμο).

Post Scriptum:
θα ακολουθήση και φωτογραφικό υλικό.

4 comments:

ARD said...

Φωτογραφικό υλικό my ass. Not enough. Απαραίτητο το βίντεο και ανέβασμα στο youtube. Υπάρχουν και μη προνομιούχοι που μένουν στην Αθήνα.

uncle said...

my mistake. και video θα παίξει, αλλά δεν θα σου κάνω και τα εισητήρια για να σου σκίσω των ποπό!!! πρέπει να ανέβεις μόνος σου.

rockordie said...

Για την σημερινή (δήθεν) τιτανομαχία ταβλαδόρων το μόνο που έχω να πω είναι μια παροιμία "Λείπει η γάτα χορεύουν τα ποντίκια".

uncle said...

αφού σου είπαμε και σενα ρε λακαμά, αλλά η θρησκεία σου δεν το επιτρέπει να βγείς απο το σπίτι Κυριακή!!!
Το ίδιο και ο Lipis που παίζει χαρτιά τώρα εκτός χώρας.