Saturday, November 03, 2007

A Drivers Golgotha


Δεν υπάρχει για μένα χειρότερο πράγμα από το να οδηγώ νύχτα και με βροχή. Ιδίως σε μια κωλοπεριοχή όπως τη δική μου, που ο δρόμος δεν φωτίζετε καν. Επίσης δεν έχω καταλάβει την ψυχοσύνθεση του μέσου μαλάκα οδηγού, που κατά πάσα πιθανότητα δεν ξέρει και τον δρόμο, τρέχει με 120χλμ. σε αυτό το δρόμο

5 comments:

snikolas said...

Στην Εγνατία οδό, σε κάποια σημεία το όριο έχει αυξηθεί και είναι 130km/h. Καλά κάνανε. Το χρειαζότανε άλλωστε. Το πρόβλημα είναι πως επειδή ο Ελληνάρας δεν έχει οδική παιδία, ακόμη και με ομίχλη που καλύπτει τα πάντα μη βλέποντας ούτε το καπό του, θα τρέχει πάλι με 130km/h! Για να μη σου πω με 150km/h. Το έχω δει να συμβαίνει πάρα πολλές φορές. Φιλαράκι μη ψάχνεις άκρη, μόνο στην άκρη κάνε όταν θα βλέπεις τον μαλάκα για να γλιτώσεις και να σκοτωθεί μόνος του.

guitarlikas said...

Καλά τα λες uncle!

guitarlikas said...

ΣΚΑΤΟΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ(να συμπληρώσω)

vpapanik said...

Στον δρόμο του uncle αν πας πάνω από 80 είσαι εν δυνάμει δολοφόνος/αυτόχειρας. 60 είναι το όριο ;

Wise_One said...

Το βράδυ με βροχή κι εγώ δε γουστάρω να οδηγώ. Εντάξει, 2.5 χρόνια έχω το δίπλωμα αλλά και πάλι το αποφεύγω όσο μπορώ.

Η βλακεία ναι, πάει σύννεφο. Μπροστά απ' το υπουργείο, τις προηγούμενες μέρες που έριχνε καρεκλοπόδαρα, άκουσα ένα τρομακτικό φρενάρισμα. Μιλάμε για 5 δευτερόλεπτα σέρνονταν τα λάστιχα. Και με βροχή! Φανταστείτε πόσο θα 'τρεχε αν δεν έβρεχε.