Tuesday, July 10, 2007

Dream Jobs

Πέρα από την συναρμολόγηση και το moddάρισμα απο Pc, άλλο ένα ονειρικό επάγγελμα μου θα ήταν να χρεώνω πιστωτικές κάρτες ολημερίς. Επίσης μεγάλο ενδιαφέρον είχε η θέση του πρωτοκόλλου και της διεκπεραίωσης της αλληλογραφίας, επί εποχής της πρακτικής μου άσκησης (όταν ο RoD ήταν στο δίπλα δωμάτιο και φρόντιζε τα Pc, με air condition, φράπα και Tri Peaks). Καθώς ξεφύλλιζα σήμερα το Popular Science, είδα ένα άρθρο με απίστευτα Dream Jobs, τα οποία είναι και υπεράνω μισθών. Σας μεταφέρω μόνο τα top 5 κατά την γνώμη μου.


1. Ερευνητής Περιττωμάτων Φαλαινών.
Απίστευτα adventurus επάγγελμα. Με άλλα λόγια είσαι σύγχρονος κουρσάρος των 7 Θαλασσών, μα αντί να βυθίζεις τα καράβια των μισητών Βρετανών, αντί να σκοτώνεις το πλήρωμα του αντίπαλου πλοίου και να βιάζεις των γυναικείο πληθυσμό του και να γίνεσαι ζάντα στο ρούμι και μετά να τις ξαναβιάζεις, απλά γυρνάς τους ωκεανούς και μαζεύεις κουράδες από φάλαινες για να τις εξετάζεις στο εργαστήριο.
- Αν μόλις πήρατε διαζύγιο, αν η γυναίκα σας είναι ταυτόχρονα αδερφή σας και τα παιδιά σας ταυτόχρονα και ανίψια σας, αν μετά από 10 χρόνια καταλάβατε ότι η γυναίκα στο πλάι σας είναι άντρας, ρίξτε το μια ματιά.

2. Ελεγκτής Αντιντόπιγκ Κοντρόλ
Άλλο απίστευτο αυτό. Περιμένεις τον κύριο ή κυριά να κάνει την δουλειά της στο ποτηράκι και γρήγορα στο εργαστήριο.
- Αν είσαι και kinky, no problem.

3. Υπεύθυνος ασφαλείας Λογισμικού Microsoft.
Απορώ γιατί το έβαλαν αυτό το επάγγελμα στη λίστα. Αφού δε σε χωνεύουν οι προγραμματιστές και κάνουν επίτηδες το πρόγραμμα τρύπιο για να απελυθείς!!
- Asshole of the Day/Weak/Year/Ever Award

4. Εθελοντής σε πειράματα έλλειψης βαρύτητας
Hurray!!! Να ένα επάγγελμα με μπάμπαλα. Αντί να πας στο Λούνα Πάρκ και να πληρώσεις είσοδο για να ανέβεις στα super duper carousel, γίνεσαι εθελοντής μισθωτός της Nasa. Σε βάζουν να ξαπλώσεις για 21 μέρες σε ένα κρεβάτι, με τοποθετημένο το κεφάλι προς τα πίσω κατά 6 μοίρες, τρως, πλένεσαι, χέζεις ξαπλωτός. Επίσης σε πάνε και στο σαλόνι (ξαπλωτό πάλι) να μιλήσεις και με τους φίλους σου για την εμπειρία αυτή, και μετά σε κάνουν και σβούρες ώστε γύρω από την καρδία σας να έχετε επιτάχυνση 1G και στα πόδια σας 2,5G. Ο δε μισθός για να χέζετε και να ξερνάτε επάνω σας για 21 μέρες είναι 6000$ (!!!)
- Top Choice.

5. Ειδικός στις στειρώσεις Ελεφάντων
Τι έχει διάμετρο 30 εκατοστά, και βρίσκεται πίσω από δέρμα πάχους 2,5 εκατοστών, λίπος 10 εκατοστών και μυς 25 εκατοστών. Ακριβώς!!! Οι όρχεις του ελέφαντα. Τώρα για το πως του τα κόβεις είναι άλλη φάση.
- Νο comment

4 comments:

dddd said...

O ελεγκτής της microsoft είναι αυτός που σου στέλνει εκείνη τη μλκ που βρίσκεται δίπλα από το ρολόι και λέει ότι έπεσες θύμα απάτης?

snikolas said...

Διαμαρτύρομαι έντονα διότι μόνο στο 4 έβαλες το παραδάκι που θα πέφτει στο τέλος του μήνα. Πως θα διαλέξουμε ρε;

uncle said...

@ Nikos: Δεν υπάρχει αυτός που λες. Αν υπήρχε, αυτός θα εμπόδιζε την κυκλοφορία των παραθύρων, ιδίως αφού σου φέρνουν διάφορες αρρώστιες και κατοικίδια, για τα οποία αγνοείς την ύπαρξη τους.

@ Nikolas: Μόνο σε αυτό αναφερόταν σε χρήματα. Σε ένα άλλο έλεγε ότι είναι υπεράνω χρημάτων. Στο 3 πχ. όσο και να σου δίνουν, για ένα μήνα θάναι, μετά τέλος.
Στο 5 επίσης, έχει χαθεί η σχέση αμοιβής με την εργασία, γιατί δεν σου εγγυάται κανείς την ακεραιότητα σου. Φαντάσου να σου "τα" κόβανε και πάνω στην επίμαχη στιγμή ο άλλος να σου λέει, πωπω φίλε και γαμώ η δουλεία, βγάζω 10.000!!

rockordie said...

Κάνε το 4 σε Euro (και όχι σε $) και βρήκες θύμα.