Thursday, July 26, 2007

Asshole of the Week Award

Τελικά τα νεύρα μου έφτασαν στα όρια τους. Και αν το θεωρούσα ανήθικο να μοιράζω τίτλους χωρίς αυτοί που τους παίρνουν να είναι παρόντες, δεν προχώρησα ποτέ στην δημιουργία της ενότητας "Asshole of the.... Award". Αλλά τώρα τέλος. Όσοι αξίζετε θα έχετε.
Κάνω την αρχή με τους υπεύθυνους της Αστικής Συγκοινωνίας της Πόλης, τους υπεύθυνους του μέσου μετακίνησης μου, λόγω της φυσικής απόστασης της εργασίας μου από το σπίτι μου, και που τρώω στη μάπα τα τελευταία 5 χρόνια. Τις τελευταίες εβδομάδες, με την ραγδαία άνοδο της θερμοκρασίας, φάνηκε το αληθινό πρόσωπο τον διοικούντων του οργανισμού, και η αντίληψη του σταρχιδισμού που τους διακατέχει. Το 84% των λεωφορείων δεν έχουν κλιματισμό, και απλός κυκλοφορούν στην πόλη για να αυξήσουν κιάλο την θερμοκρασία που είναι ήδη αποπνικτική. Απλά έχουν ένα καρτελάκι από μπροστά που λέει, "Το λεωφορείο δεν έχει κλιματισμό". Πράγμα που με εξοργίζει ακόμα περισσότερο, γιατί γίνεται της πουτάνας σε κάθε στάση, γιατί ο μέσος Θεσσαλονικιός δεν θέλει να γίνεται λούτσα σε 3 δευτερόλεπτα καθώς θα μπει στον κινητό φούρνο περιμένοντας έστω και μια ώρα για να περάσει ένα λεωφορείο με κλιματισμό, στο οποίο όλοι θα κάνουν ντού και πάλι θα είναι σα πουτάνα μέσα αφού όλοι θα είναι σαν παστοί και θα μυρίζουν την μασχάλη του άλλου. Ντροπή και Αίσχος.

Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν στους γαμώσπιτους αλήτες ωχαδερφιστές διοικούντες του ΟΑΣΘ, που εδώ και 5 χρόνια έχουν βαλθεί να καταστρέψουν αυτόν τον οργανισμό.


7 comments:

snikolas said...

Στα παπάρια τους ρε φίλε. Σου λέει αφού πρέπει να πας στην δουλειά σου θα μπεις με κλιματισμό η όχι. Η ποιότητα μετακίνησης των επιβατών, πόσο μάλλον τα κίνητρα για να προτιμήσει κάποιος τα μέσα μαζικής μεταφοράς από το ΙΧ είναι το τελευταίο που τους απασχολεί.

vpapanik said...

Η στροφή σου στο πολιτικό σχόλιο με συγκλόνισε ! Είναι θέμα χρόνου να σε αναδημοσιεύσει το press-gr.blogspot.com.

Γιατί όμως παίρνεις λεωφορείο αφού έχεις αυτοκίνητο ?

uncle said...

@vpapanik:

duh...γιατί Μητροπόλεως και Βενιζέλου που δουλεύω, αν βρεις να παρκάρεις πες μου και μένα.

@snikolas:

αυτή η αρπακώλικη κατάσταση είναι εδώ και 2 χρόνια, από τότε που βγήκαν στη φόρα οι μίζες για τα ανταλλακτικά των λεωφορείων, για το ποιοί και πόσα παίρνουν κλπ.
'Εκτοτε έχουν απολύση και τους πλύντες (εξού και η σουπερ μπίχλα μέσα στα λεωφορεία χειμώνα/καλοκαίρι) και άλλους τόσους μηχανικούς, χωρίς να τους αντικαταστήσουν.

Wise_One said...

Να θυμίσω και κάτι άλλο. Τη θρυλική πια διαδρομή 52 για ΑΤΕΙ. Τώρα βέβαια δεν είμαι Θεσ/νίκη αλλά το τί στρίμωγμα τρώγαμε, τί ιδρώτα χύναμε τις τελευταίες μέρες δε λέγεται. Αφήστε που αραίωσαν τις διαδρομές 2 περίπου βδομάδες πριν κλείσουν τα ΤΕΙ!!!!

Το μόνο "θετικό" στην υπόθεση μας ήταν το να βρισκόσουν στριμωγμένος στο πλούσιο στήθος κάποιας δεσποινίδος η οποία σε κοίταζε περίεργα επειδή το μόνο που μπορούσες να κάνεις ήταν να κοιτάς το στήθος της.

uncle said...

στόος!!!

toolman said...

δε ξέρω για τον asshole of the week, εσύ είσαι πάντως ο πούστης της χρονιάς! χαχαχα!!

uncle said...

μάλλον είχα καλό δάσκαλο, δάσκαλε!!