Tuesday, May 08, 2007

Μαλακίες Τούμπανα

Αρκετά άρρωστα σενάρια κυκλοφορούν κατά καιρούς στο μυαλό μου, αλλά αυτό για μένα πάει πολύ!! Για σας το γράφω αξιολύπητα παθητικά σκουλικάκια και πιστούς οπαδούς του WoW. Το νέο προιόν στην αγορά είναι η WoW Visa, το οποίο σκέφτηκε να λανσάρει η μαμά Blizzard Entertainment σε συνεργασία με την First National Bank of Omaha, με τα διάφορα προνόμοια της (δεν θα τα αναφέρω καν, όποιος γουστάρει ας τα τσεκάρει μόνος του). Αναφέρω μόνο ότι όσο ψωνίζεις με την κάρτα τόσο free χρόνο παίζεις και το loop burning into eternity καλά κρατεί!!!
Καλό κάψιμο παλικάρια....


Post Scriptum:
Κολλημένος και αναπολώντας το Warcraft II, δηλώνω πολέμιος των online games που απώτερο στόχο έχουν να τραβήξουν όσο παραπάνω φράγκα μπορούν απο το θύμα τους, κρατώντας τους δεμένους σε μια καρέκλα σχεδόν 24/7 (γράφοντας και ανούσια expansions) καίγοντας τους και ζωοποιόντας τους, δημιουργόντας έτσι τεράστια σύγχυση και θόρυβο μη αφήνωντας σε να τσεκάρεις τα mail σου σε οποιοδήποτε i-net cafe και να κάτσεις. F.U.

5 comments:

vpapanik said...

Έχω ακούσει πραγματικές περιπτώσεις (Θεσσαλονίκη) για 3x24h σερί WoW με σάντουιτς + κόκα κόλα. Σε καμιά 20αριά χρόνια άντε να σώσεις το παιδί σου από την μάσκα, τα γάντια και την ολόσωμη φόρμα και άντε στη συνέχεια να πείσεις το εγγόνι σου να βγάλει το καταραμένο καλώδιο από τον σβέρκο του...

guitarlikas said...

Μετά και από αυτό με την πιστωτική που μόλις έμαθα από εσένα, τα έχουμε δει όλα με την Blizzard!!!

snikolas said...

Παπαριές! Πας στην eurobank και τους πας εσύ το jpg που γουστάρεις να τυπώσουν πάνω στην visa τους. Γουστάρεις γκομενάκι; Γκομενάκι θα έχει η visa σου. Γουστάρεις wow; Wow θα έχει η visa σου.

Stormrider said...

To WoW (και γενικά τα online) είναι μία πολύ ευχάριστη ασχολία, εγώ πχ έπαιζα καμμια-δυο ώρες μετά τη σχολή να χαλαρώσω και το ευχαριστήθηκα πολύ.

Το αν κάποιοι κολλάνε 24/7 με τα online είναι επειδή είναι καμμένοι από μόνοι τους, δεν τους έβαλε κανείς το πιστόλι στο κρόταφο.

Γενικά έχω ξενερώσει πολύ με τα online, όχι επειδή οι εταιρίες δεν κάνουν εξαιρετική δουλειά στο παρεχόμενο υλικό, αλλά:
-είναι τόσοι καμμένοι που λιώνουν, οι εταιρίες αναγκαστικά ανεβάζουν το επίπεδο κι έτσι ο χαλαρός παίκτης δεν μπορεί να επιβιώσει. ειδικά το wow έχει συστηματοποιηθεί εντελώς.
-το αν θα περάσεις καλά εξαρτάται από τον κάθε τελειωμένο που μπορεί να σου σπάσει να νεύρα, να κάνει quit στη μέση της αποστολής, να σου παίξει πουστειά κτλ

uncle said...

@ vasilis: το σάντουιτς + κόκα κόλα μου άρεσε.

@ likas: νομίζω το ότι δεν τα έχεις δει όλα, γιατί τώρα με το δεύτερο expansion που ετοιμάζεται θα βγάλει και καμμιά άλλη παπαριά (σαγιονάρα WoW πχ)

@ Nikolas: Έλα ρε μαν, στην Eurobank έχεις μόνο το νιμου πάνω στην κάρτα δεν εξασφαλίζεις όμως το επόμενο 4ωρο κάψιμο.....

@ storm: το θέμα είναι να προλάβει να κάνει quit πριν με πεφωτίση ο τρισμέγιστος (κοινώς γνωστός με το όνομα Θείος Σωκράτης) και του κάνω quit τη μάπα του!!