Monday, February 26, 2007

Μπύρες για τον φίλο RoD !!!

Επειδή συμπάσχω με τον βασανιστικό τρόπο (δίαιτα) που προσπαθεί ο φίλος μου RoD να χάσει μερικά κιλά (η μπουχέσα) για να κλείσει ξανά το 2ο ή το πρώτο κουμπί του παντελονιού του (το τρίτο δεν το αναφέρω, και πράγματι δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ότι είναι στο -4 και όχι στο +3) και η κακιά μέγαιρα διατροφολόγος του, του απαγόρευσε την μπύρα, βρήκα κάτι που θα τον ανεβάσει στον ουρανό.

Αν και μετά το Simcity2000 είπα πως δεν θα έπαιζα ποτέ ξανά Sid Meiers παιχνίδια και κλώνους αυτών, δεν μπόρεσα να αντισταθώ και έχω κολλήσει με το Beer Tycoon. Το σενάριο απλό. Ξεκινάς από το μηδέν με αρχικό κεφάλαιο, και πρέπει να κατακτήσεις την κορυφή, φτιάχνοντας την καλύτερη μπύρα. Η χώρες επιλογής αυτονόητες: Γερμανία, Βέλγιο, Αγγλία. Εξοπλίζοντας το εργοστάσιο μπύρας σου με βραστήρες υψηλής ποιότητας έως και επιμελώντας την διάταξη της μπυραρίας και του shop με τα αναμνηστικά οδηγείς την ζυθοποιία σου στην κορυφή. Το καλύτερο από όλα είναι όμως η αυθεντική δική σου συνταγή μπύρας, στην οποία βάζεις ότι θες και την ονομάζεις κατά βούληση. Η δική μου premium που πουλάει σαν τρελή είναι η Uncles Finest.
Το σύνθημα είναι επίσης γνωστό: Μπύρα....Μπύρα...



3 comments:

ARD said...

Πιστεύω ότι ο RoD θα σε λατρέψει μετά από αυτό. Γιατί δεν προμηθεύεσαι ένα mail bomber να του στέλνει μαζικά screenshots? Στείλε και στη διατροφολόγο του κάνα δυο (χιλιάρικα).

ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΞΥΔΙΩΝ - ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ

rockordie said...

Κατάρα!!!!

Όλοι εναντίον μου είναι τελικά, μέχρι και οι παιχνιδο-βιομηχανίες.


(Αλλά uncle έφτασα στη μέση και είμαι ήδη στο -5 (με στόχο το -8), υποσχέθηκα να κάνω 2 μήνες δίαιτα - διατροφή οπότε πάω για ρεκόρ, μπορείς να αρχίσεις να ζηλεύεις.)

snikolas said...

Δεν τα γουστάρω καθόλου αυτά τα παιχνίδια… αλλά εδώ το πράγμα αλλάζει! Ψήνομαι άσχημα!!!