Wednesday, September 03, 2008

Clash of the Tavli Titans IV (Uncles Revenge)

Ναι κυρίες και κύριοι (και μικρά παιδάκια που έχετε λεφτά να σας περισσεύουν), το μεγαλύτερο γεγονός του γνωστού κόσμου (δηλ. Θεσσαλονίκης και περιχώρων) είναι γεγονός, και μάλιστα για 4η φορά!!!

The Clash of the Tavli Titans #4


Η πρόσκληση είναι ανοιχτή και ισχύει για όσους επιθυμούν να διεκδικήσουν τον τίτλο του "Best of the Best of the Best". Αλλά μην νομίζετε ότι είναι εύκολη υπόθεση γιατί αυτή τη φορά κατεβαίνω με άγριες και ίσως λίγο "κακές" διαθέσεις.

Η μεγάλη μάχη για φήμη, δόξα, γυναίκες, λεφτά και ένα κομμάτι καλογυαλισμένου τενεκέ θα διεξαχθεί στις 13-09-08 στο All Day Cafe Bar COCOMO, στην Περαία Θεσσαλονίκης, με ώρα εκκίνησης 15.00.

Όλοι (ή σχεδόν όλοι) οι μονομάχοι, επίδοξοι εραστές, ακόλουθοι του θεού Αυνάν που γνώρισε ως τώρα η ανθρωπότητα σε προηγούμενα τουρνουά, θα είναι εκεί για να τους αντιμετωπίσετε σε μάχη ένας εναντίων ενός (σαν να λέμε full contact!!). Να είστε εκεί και να φέρετε και Παρά (μην το ξεχνάμε αυτό!!!)

\m/

Post Scriptum:
Για να έχετε και μια ιδέα τι συνέβησε (και τι όχι) στο προηγούμενο τουρνουά μπορείτε να ανατρέξετε στην γκαλερί του RoD, ή του Ζαφ έδω και έδω (για τα πιο παλιά events) και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

3 comments:

originaltaxoparei said...

ka8e fora ta idia mas les, agries dia8eseis kai kakia kai ka8e fora ta idia kaneis. (3ereis esy, na mhn se ek8esw sto blog sou)

Anton said...

Τις ευχές μου για το Τουρνουά θείο, μόνο μην καταντήσεις σαν τον Άρη που έχει 40 χρόνια να πάρει τίτλο. (Αρειανός είμαι!)
Και ένα thanks για το πρόγραμμα Active Undelete που ανέφερες σε παλιό σου post γιατί έπαθα μεγάλη νίλα και μέσα σε λίγες ώρες επανήλθα.

rockordie said...

Όλοι μας τραγουδάμε τώρα....
Έεεελα, έεεεελα να σε πάρουμε από πίσω.