Friday, March 28, 2008

Show Off and Die

είπαμε με όλες τις μαλακίες που κάνεις ότι διαφωνούμε, αλλά θα κλείσουμε μάτια και αυτιά, θα κάνουμε ότι δεν βλέπουμε και δεν ακούμε και θα τα υποστούμε και αυτά. Αλλά όχι ρε Kαραμήτρο να κλείνεις την Τσιμισκή από τις 8 έως τις 9, που όλος ο καλός κόσμος πάει στην δουλειά για να κάνεις εσύ το show off σου με το ωραίο παντελονάκι σου και την μπάκα που δεν χωράει πια στο large μπλουζάκι και να γίνει τις πουτάνας στους δρόμους.

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι και οι συνεργάτες σου τις ΕΛ.ASS που κατάφεραν να αλλάξουν την ροή της κυκλοφορίας από Βασ. Γεωργίου και από 3ης Σεπτεμβρίου και να την διοχετεύσουν στην ήδη πουτάνα Εγνατία λόγω των έργων, και να γίνει ακόμα πιο πουτάνα από ότι πριν.

Μπράβο μαλάκα. Αλλά ξεχνάς ότι εμείς δεν ξεχνούμε.

Tuesday, March 18, 2008

Αναμνήσεις

το post που έκανα στο metallάδικο, με συγκίνησε και ανακάτεψα την ντουλάπα μου, αλλά τελικά βρήκα την ένδοξη στολή της Drink Team, για να τη μοιραστώ μαζί σας.

Monday, March 17, 2008

On Sale

o Uncle αδειάζει και πάλι τις αποθήκες του. Αυτή τη φορά έχουμε για δόσιμο ένα ζευγάρι μνήμες DDR2 PC2-6400 (800Mhz) OCZ Reaper HPC 2x1GB Dual Channel. Σταθερή και γρήγορη με timings 4-4-4-15. Είναι SLI Ready και EPP Ready. Με εγγύηση Lifetime της OCZ και voltage ως και 2,1V (για τους απαιτητικούς). Παραθέτω ότι οι μνήμες δουλεύουν από τα μέσα Νοεμβρίου 2007 σε Asus Striker Μ/Β, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Όποιος ενδιαφέρετε, ας επικοινωνήσει.

\m/

Saturday, March 15, 2008

Γιατί έτσι απλά vol.II


χαιρετίσματα στη μανούλα σας και σας, λαμόγια. Γαμημένοι, πληρώνεστε για να μη δουλεύετε, παρτάλια της κοινωνίας.

Uncle vs the Beast vol.II

Τελικά μεγάλη απάτη ο "the Beast" (on stage τουλάχιστο), γιατί στις μπύρες καλός είναι. Δεν γράφω τίποτα παραπάνω. Αυτό μόνο, τέλος

Friday, March 14, 2008

Uncle vs. the Beast

τελικά είναι πολύ δύσκολο να ακολουθείς ρυθμούς που σαν πιτσιρικάς ήταν ένα τίποτα ή απλά καθημερηνότητα. Δύσκολο να βγαίνεις μεσοβδόμαδα και να πίνεις ως νωρίς το πρωί. Αλλά δεν μπορείς να αντισταθείς στο φλερ και το κάνεις. Έτσι κατηφόρησα στην πόλη για μια μπύρα τάχα μου και έφυγα με ένα κεφάλι καζάνι έχοντας πιει μόνο 2 μπύρες (χοχοχο την πρώτη και την τελευταία, τις άλλες δεν τις μετράμε).

Καλή φάση πάντος το να πίνεις παρέα με rock stars και να σου λένε ιστορίες και κους κους και να μένεις κάγκελο και να λες δεν υπάρχει πιθανότητα να είναι αλήθεια αυτό, και να σε αποδεικνύει λάθος ο άλλος. πχ ρώτας τον DiAnno "Μάστορα γιατί κουτσαίνεις, σε βάρεσε το αλκοόλ? γέρασες? " και σου απαντά "No man, i just got shot". WHAT!!! και όμως ο χοντρός πυροβολήθηκε λίγο καιρό πριν. Πάντος είναι ωραίο ανθρωπάκι, με το μόνο ελάττωμα την βαθειά βρετανική slag, που αν έχει πολύ θόρυβο δεν καταλαβαίνεις μια.Ετσι λοιπόν κύλισε όλο το βράδυ μαζί με τους Πράσσειν Άλογα & Co. και τον Paul DiAnno στο Dizzy.

Αυτή τη στιγμή εξακολουθώ να βλέπω πράγματα που δεν υπάρχουν και το κεφάλι μου είναι κάπως, με πειράζει το φως και τα τηλέφωνα που αρχίζουν να πέφτουν καθώς γράφω αυτά τα λίγα...

Ελπίζω να σας δω το βράδυ στο live.
Paul DiAnno & Πράσσειν Άλογα στην Αποθήκη Γ στο Λιμάνι.
Doors: 21.00 / Ticket: 15Euroz.

Post Scriptum:
@RoD: o Alex είπε ότι έχεις γίνει πολύ φλώρος τελευταία!!!

Monday, March 10, 2008

The Metal Vehicle - Gadgets #5 & #6

Η ολοκλήρωση του metal οχήματος είναι γεγονός, και καιρός ήταν γιατί ήταν βασανιστήριο για το αυτί ο ένας μήνας με ημιτελής ήχο στο αυτοκίνητο. Τα πρώτα κομμάτια τα είδατε σε αυτό το post, τα υπόλοιπα θα τα δείτε παρακάτω.

Πρόσθεσα λοιπόν ένα ζεύγος Pioneer TS-H1303 ηχεία διαιρούμενα μπροστά (2x130W ή αν θέλετε 2x35W RMS)


και το φινίρισμα του ήχου ήρθε με την προσθήκη 2 ενισχυτών Sony Explod 250W, ευγενικής χορηγίας του φίλου μου Ave.


Τώρα το ηχοσύστημα βαράει ανελέητα, ικανοποιεί ζωντανούς (κυρίως αυτούς που αρέσκονται στην metal μουσική) και ανασταίνει και πεθαμένους. Το πρώτο τεστ έγινε με τα αυτιά του RoD χτες βράδυ, ο οποίος έμεινε αποστομωμένος! Επόμενος tester θα είναι σίγουρα ο vpapanik, για να του αποδείξω ότι δεν χρειάζεσαι subwoofer για να κάνεις την δουλειά.

\m/ Hailz \m/

Friday, March 07, 2008

Γιατί έτσι απλά

γαμιούνται οι μάνες σας αποβράσματα της ΔΕΗ. Να ψοφήσετε όλοι, παλιοβρωμιάριδες αργόσχολοι τεμπελχανάδες συνδικάλες.
Μέσα από το σκοτάδι που προκαλείτε θα αναδυθεί αυτό και θα σας μπει στον κώλο σας, μπουρδέλα της κοινωνίας.