Friday, March 14, 2008

Uncle vs. the Beast

τελικά είναι πολύ δύσκολο να ακολουθείς ρυθμούς που σαν πιτσιρικάς ήταν ένα τίποτα ή απλά καθημερηνότητα. Δύσκολο να βγαίνεις μεσοβδόμαδα και να πίνεις ως νωρίς το πρωί. Αλλά δεν μπορείς να αντισταθείς στο φλερ και το κάνεις. Έτσι κατηφόρησα στην πόλη για μια μπύρα τάχα μου και έφυγα με ένα κεφάλι καζάνι έχοντας πιει μόνο 2 μπύρες (χοχοχο την πρώτη και την τελευταία, τις άλλες δεν τις μετράμε).

Καλή φάση πάντος το να πίνεις παρέα με rock stars και να σου λένε ιστορίες και κους κους και να μένεις κάγκελο και να λες δεν υπάρχει πιθανότητα να είναι αλήθεια αυτό, και να σε αποδεικνύει λάθος ο άλλος. πχ ρώτας τον DiAnno "Μάστορα γιατί κουτσαίνεις, σε βάρεσε το αλκοόλ? γέρασες? " και σου απαντά "No man, i just got shot". WHAT!!! και όμως ο χοντρός πυροβολήθηκε λίγο καιρό πριν. Πάντος είναι ωραίο ανθρωπάκι, με το μόνο ελάττωμα την βαθειά βρετανική slag, που αν έχει πολύ θόρυβο δεν καταλαβαίνεις μια.Ετσι λοιπόν κύλισε όλο το βράδυ μαζί με τους Πράσσειν Άλογα & Co. και τον Paul DiAnno στο Dizzy.

Αυτή τη στιγμή εξακολουθώ να βλέπω πράγματα που δεν υπάρχουν και το κεφάλι μου είναι κάπως, με πειράζει το φως και τα τηλέφωνα που αρχίζουν να πέφτουν καθώς γράφω αυτά τα λίγα...

Ελπίζω να σας δω το βράδυ στο live.
Paul DiAnno & Πράσσειν Άλογα στην Αποθήκη Γ στο Λιμάνι.
Doors: 21.00 / Ticket: 15Euroz.

Post Scriptum:
@RoD: o Alex είπε ότι έχεις γίνει πολύ φλώρος τελευταία!!!

1 comment:

rockordie said...

Πάντα ήμουν!!!


P.S: Σου είπα να τραβήξεις φωτογραφία την προηγούμενη εβδομάδα...αν είχα ντοκουμέντα δεν θα μίλαγε τώρα.