Thursday, December 11, 2008

Media Shit


Γενικότερα αποφεύγω να βλέπω ειδήσεις, αλλά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών ήταν τόσο live, που δεν μπόρεσα να αντισταθώ, αφού την δευτέρα είχα φάει στη μάπα μερικούς από τους αναρχοσυμμορίτες καθώς γυρνούσα από το γραφείο. Συγκεκριμένα έφτασα την ώρα όπου είχε απηχθεί το πυροσβεστικό και live on tv το πυρπόλησαν. Δεν κρύβω πως ήθελα να δω το Quantum of Solace, αλλά άλλαξα γνώμη για αυτό το λόγο μόνο, γιατί φάνηκε ότι θα έχει μέλλον η νύχτα.

Σήμερα, 5 μέρες μετά αφού έφαγε χώμα ο μικρός Αλέξης, και αφού είπαν και έδειξαν ότι ήταν να δείξουν, ήρθε η ώρα της είδησης της χρονιάς: ο φονιάς, ο μπασκίνας, ο πουτάνας γιός κλπ κλπ πήγε στον ανακριτή, ΑΛΛΑ δεν ζήτησε συγνώμη!!!!

WTF κυρίες και κύριοι!!!

Τι πάει να πει να ζητήσει συγνώμη, που ακούστηκε αυτό. Τι θεατρινισμός του παραλόγου είναι αυτή η απαίτηση από τους εκπροσώπους των media??? Αφού όλοι τον έχουν ξεγράψει ως φονιά, είναι δυνατόν να ζητήσει συγνώμη? Όπως και να έγινε ο νεκρός δεν ζωντανεύει ξανα. Αφού το τόνισε και η μάνα του εκληπόντα "ότι και να γίνει, δεν με αφορά. το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω". Οπότε πάρτε το απόφαση και σταματήστε αυτή την πλύση εγκεφάλου.

No comments: