Tuesday, August 28, 2007

Crucify Me !!!

Έλεος δηλαδή. Πέρα του γεγονότος ότι ο "χέρι-χέρι" έχει μαζέψει το κάθε κομπλεξικό χούφταλο βασιλοχουντικό στην παράταξη του, τώρα έχουμε και αυτό!!

Sunday, August 26, 2007

Thanks George

Μια κοινωνική προσφορά του ΠΑ.ΣΟ.Κ

Thursday, August 16, 2007

Work 'til Death

Ακόμα δεν έχω συμπληρώσει καλά καλα το πρώτο μου 8ωρο στο γραφείο, μετά την καλοκαιρινή διακοπή, και είμαι έτοιμος για άλλη τόση άδεια ή ως εναλλακτική υπάρχει και το σχοινί στο ντουλάπι ή να πεθάνω σιωπηλά στο γραφείο μου και να μη το καταλάβει κανείς (βλ. φωτό). Απορώ αν βιώνουν και άλλοι τόσο τραγικά όσο εγώ τις πρώτες μέρες της επανένταξης στον εργασιακό χώρο. Απορώ αν και άλλοι έχουν τόσο καλούς συντεργάτες, που βασίζεσαι επάνω τους και σε γαμάνε κανονικά. Δυο σκέψεις μόνο μου περνούν από το μυαλό: "μα καλά, όλοι εμένα περίμεναν να γυρίσω στη δουλειά για να με σοδομίσουν" είναι η μια, και η άλλη "ναι, εμένα περίμεναν μαλ......".

Saturday, August 04, 2007

Pimp my....something (the new project)

Έχοντας σκοπό να ξεκινήσω ένα νέο project τύπου pimp my..., και σαφώς μιλάω για σύνθεση νέου πισιού, είπα να δοκιμάσω τις ικανότητες μου και να δω αν κατέχω ακόμα το άθλημα. Τελικά η καλύτερη δοκιμασία που μου ήρθε στο μυαλό, ήταν να modάρω κάτι ζωντανό, το οποίο θα είχε μεγαλύτερο χαβαλέ, αλλά και θα ήταν πιο δύσκολο στην υλοποίηση του. Έτσι modαρα τον avessalom, και ιδού τα αποτελέσματα.



Update:

Συνταγή: Το mod βασικά είναι εύκολο και δεν χρειάζετε να δαπανηθούν πολλά $$$.
Χρειάζεστε απλά:
1x Avessalom
1x Cold Cathode Light, κατα προτίμηση αυτό.

Voila!!


Thursday, August 02, 2007

Sleep Tight Little Baby

Ένα σας λέω μόνο. Καναπέδες Cavalli. Εγγύηση.